۰۹-۱۱-۹۶، ۰۹:۴۲ ق.ظ
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
پاناکوتای ساده
مواد لازم:
- پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
- شیر: یک و یک دوم پیمانه
- شکر: یک سوم پیمانه
- خامه: یک و یک دوم پیمانه
- وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.
2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.
3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.
4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.
5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.
6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !