امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع پاناکوتای خوشمزه
#1
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
 

پاناکوتای ساده
مواد لازم:
 
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
 
[عکس: 1546310_376.jpg]
 
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.
2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.
3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.
4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.
5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.
6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.
 
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
پاناکوتای شکلاتی
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
 
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
 
میزان سرو: 4 نفر
مواد لازم:
 
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
  • پودر کاکائو: برای سرو
  • شکلات (رنده شده): برای سرو
 
[عکس: 1546308_367.jpg]
طرز تهیه:
1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
 
2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
 
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
 
4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.
 
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
پاناکوتای شکلات سفید
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
 
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
 
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:
 
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
  • پسته: برای سرو
 
[عکس: 1546320_470.jpg]
طرز تهیه:
1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
 
2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.
 
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
 
4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 860 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب صنم بانو 1 246 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۹-۱۱-۹۶, ۰۹:۴۳ ق.ظ)، دخترشب (۱۰-۱۱-۹۶, ۰۱:۲۴ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان