امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این «مینی برگر»ها مخصوص مسافرت هستند
#1
همیشه وقتی قصد سفر دارید و یا اگر قرار است یک عصر روز تعطیل را با خانواده بگذرانید، نیاز به یک میان وعده راحت دارید. این مینی برگر ها به دردتان می خورد. حتی زمان هایی که در خانه هستید می توانید این برگرها را به عنوان میان وعده برای کودکتان درست کنید.


[عکس: 716860_454.jpg]
مواد لازم:


  • آرد سفید نان: 400 گرم
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • شکر: 1 قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه: 2 قاشق چایخوری
  • مایه خمیر: 7 گرم
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر ولرم: 60 میلی‌لیتر
  • روغن مایع: 3 قاشق سوپخوری
  • سیب‌زمینی پوره شده: 175 گرم
  • شیر برای رومال: 3 قاشق سوپخوری
  • سیر خرد شده: 3 حبه

مواد اولیه مینی‌برگر


  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • ادویه: پودرسیر، آویشن، نمک، فلفل و زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز رنده شده: 1 عدد
  • آردسوخاری: 1 قاشق سوپخوری
  • سبزی خشک معطر ( ریحان، شوید و جعفری): 1 قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه‌ای نگینی ریز خرد شده: یک‌چهارم پیمانه

روش تهیه نان:


1. ابتدا آرد، نمک، شکر و فلفل و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده، وسط مواد را گود کنید. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، زرده، شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کنید. پوره سیب‌ زمینی و سیر را به این مواد اضافه کنید.


2. این مواد را به مواد آرد بیفزایید و خمیر را خوب ورز دهید. خمیر را در کاسه‌ای بگذارید تا یک ساعت استراحت کند. بعد از استراحت به شکل گلوله هایی درآورید، در سینی فر بچینید و باز به مدت یک ربع استراحت بدهید. سپس رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید.


3. پس از آماده شدن نان‌ها آنها را از وسط نصف کنید و با گوشت‌ چرخ کرده یا مواد مینی‌برگر، الویه یا هر مواد دلخواهی پر کنید.


روش تهیه مواد داخل نان:


1. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و تخم‌مرغ را به خوبی ورز دهید تا کاملا چسبناک شود. بعد ادویه‌ها و سبزی خشک را به همراه نمک اضافه کرده، دوباره ورز دهید.


2. در آخر فلفل دلمه‌ای نگینی ریز و آردسوخاری را به مخلوط افزوده، ورز دادن را ادامه دهید؛سپس کمی آب گرم به کف دست‌تان بزنید، از مواد به اندازه یک گردو بردارید و به شکل همبرگرهای کوچک گرد کنید.


3. سرش را کمی صاف کرده، در ماهیتابه چدنی که کمی چرب شده سرخ کنید. این مینی‌برگرها را بین نان‌های سیب‌زمینی و سیر سرو و به دلخواه با گوجه‌‌فرنگی و پنیر و زیتون تزیین کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حال و هوای کافه در خانه؛ معجونِ مخصوص صنم بانو 1 184 ۲۱-۰۴-۰، ۰۹:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 143 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران؛ این قسمت: کردستان صنم بانو 3 158 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: admin

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
ملکه برفی (۲۰-۰۹-۹۴, ۱۲:۱۸ ب.ظ)، زمرد (۲۴-۰۹-۹۴, ۱۲:۵۱ ب.ظ)، ایلیا۹۲ (۲۸-۰۷-۹۵, ۰۵:۱۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان