امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با این غذا حسابی باکلاس می شوید
#1
وب‌سایت شور وشیرین: این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.

مواد لازم:


  • كره 90 گرم
  • قارچ خردكرده 150 گرم
  • میگوی پوست‌كنده 250 گرم
  • پنیر پارمزان رنده‌ كرده 75 گرم
  • پاستای پنه 250 گرم
  • ریحان تازه برای تزئین چند شاخه

مواد لازم سس بشامل:

  • كره 25 گرم
  • آرد 25 گرم
  • شیر 300 میلی‌لیتر
  • جوز هندی یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • فلفل به میزان لازم

[عکس: 962789_527.jpg]

طرز تهیه:

1-سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.

2-آن‌گاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعله‌ی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.

3-آن‌گاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.

4-در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.

5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

6-سس بشامل، و بقیه‌ی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یك‌سوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیده‌اید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.

7-این لایه‌ها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایه‌ی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.

8-بقیه‌ی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.

9-این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجه‌ی سانتیگراد یا 440 درجه‌ی فارنهایت و یا شماره‌ی 6 گرم كرده‌اید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.

طرز تهیه‌ی سُس بشامل:

1-كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.

2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 349 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 211 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 130 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
7 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
نويد (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۸:۰۲ ب.ظ)، Mahdiye (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۶:۳۰ ب.ظ)، آیداموسوی (۰۵-۰۷-۹۵, ۰۲:۳۲ ب.ظ)، عسل6 (۱۴-۰۶-۹۵, ۱۱:۲۱ ق.ظ)، ثـمین (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۷:۴۶ ب.ظ)، maryamix (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۷:۱۹ ب.ظ)، m@hshid (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۶:۴۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان