۱۳-۰۶-۹۵، ۰۶:۳۰ ب.ظ
وبسایت شور وشیرین: این روزها پاستا غذای باکلاس ها محسوب می شود. پاستاها اسم های مختلفی دارند. در این مطلب طرز تهیه پنه با میگو را برایتان آموزش داده ایم. آماده کنید و کلی کلاس بگذارید.
مواد لازم سس بشامل:
طرز تهیه:
1-سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.
2-آنگاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعلهی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.
3-آنگاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.
4-در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.
5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
6-سس بشامل، و بقیهی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یكسوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیدهاید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.
7-این لایهها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایهی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.
8-بقیهی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.
9-این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجهی سانتیگراد یا 440 درجهی فارنهایت و یا شمارهی 6 گرم كردهاید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.
طرز تهیهی سُس بشامل:
1-كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.
2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.
مواد لازم:
- كره 90 گرم
- قارچ خردكرده 150 گرم
- میگوی پوستكنده 250 گرم
- پنیر پارمزان رنده كرده 75 گرم
- پاستای پنه 250 گرم
- ریحان تازه برای تزئین چند شاخه
مواد لازم سس بشامل:
- كره 25 گرم
- آرد 25 گرم
- شیر 300 میلیلیتر
- جوز هندی یكچهارم قاشق چایخوری
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1-سس بشامل را درست كنید و آن را گرم نگاه دارید. سپس نیمی از كره را در تابه بریزید، قارچ را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود.
2-آنگاه نمك و فلفل بیفزائید. اكنون میگو را اضافه نمائید و شعلهی اجاق را زیاد كنید تا میگو بپزد و گرم شود.
3-آنگاه شعله را كم كنید و نیمی از پنیر را بیفزائید و چاشنی بزنید.
4-در همین حین، پاستا را در آب نمك جوشان بپزید تا نرم شود اما همچنان شكل خود را حفظ نماید.
5-سپس آن را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.
6-سس بشامل، و بقیهی پنیر را به پاستا بیفزائید. حالا یكسوم پاستا را در ظرف نسوزی- كه كف آن كره مالیدهاید- بریزید و نیمی از مخلوط قارچ را در آن پخش كنید.
7-این لایهها را دوباره تكرار كنید و در پایان، لایهی پاستا را بریزید. روی ماكارونی سس بشامل بریزید.
8-بقیهی كره را در تابه گرم كنید و هنگامی كه كمی رنگ گرفت، آن را روی مواد بریزید.
9-این غذا را در فری كه از پیش با دمای، 200 درجهی سانتیگراد یا 440 درجهی فارنهایت و یا شمارهی 6 گرم كردهاید، قرار دهید به مدت 20 دقیقه بپزید تا به رنگ طلائی درآید.
طرز تهیهی سُس بشامل:
1-كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا كمی تغییر رنگ بدهد.
2-سپس شیر را به تدریج بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید. در پایان جوز و فلفل را به سس اضافه كنید.