امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با حلوای هویج سفره های افطار خود را زیباتر کنید
#1
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!....

مواد لازم :

آرد 1 پیمانه+1 ق س

روغن مایع نصف پیمانه +4 ق س

شکر 2 پیمانه +2 ق س

گلاب نصف پیمانه +4 ق س

هویج : نیم کیلو

زعفران آب کرده : به مقدار لازم

نکته :

منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .

طرز تهیه :

ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.

نکته :

برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.

آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.

[عکس: 5657010c68.jpg]

زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

نکته :

رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.

[عکس: fabcbba9b4.jpg]

بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
[عکس: 354984c6a6.jpg]

هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.


[عکس: ee6123804a.jpg]
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.

[عکس: f409d07fd1.jpg]

و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.

[عکس: e3cbd0ae67.jpg]

سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.

مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...


[عکس: c3b987ecd8.jpg]

[عکس: 186e35b950.jpg]

[عکس: c24f240b19.jpg]

[عکس: f7c5e9d7f4.jpg]

[عکس: b149ceb811.jpg]

[عکس: e8fdd72217.jpg]


وقتی به این مرحله رسید ,حلوا آماده ست..

نکته :

حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.

[عکس: 274d3003d3.jpg]

برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.

نکته :

اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد

[عکس: 17c967f49e.jpg]

و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.

[عکس: b515b49fbe.jpg]

و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.

[عکس: c7c2868613.jpg]

و داخل ظرف سرو بچینین.

[عکس: 1e2cac9750.jpg]

بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!...نوش جان!

[عکس: b0d0f35c48.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش نکردین حتما درستش کنید چون مطمئنم که شما هم عاشقش میشین!!!....


مواد لازم :
آرد 1 پیمانه +1 ق س
روغن مایع نصف پیمانه +4 ق س
شکر 2 پیمانه +2 ق س
گلاب نصف پیمانه +4 ق س
هویج نیم کیلو
زعفران آب کرده به مقدار لازم


نکته :
منظور از پیمانه , پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .


طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.


نکته :
برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.






زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .


نکته :
رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.






بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.






هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.






هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.






و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.






سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
مطابق شکلهای زیر حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...

























وقتی به این مرحله رسید ، حلوا آماده ست.


نکته :
حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.






برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.






نکته :
اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد.
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید.






و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین.






و داخل ظرف سرو بچینین.
بفرمایید اینم هویج های مینیاتوری از نوع حلوا!...نوش جان!
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
[عکس: 28e83477716367d51.jpg]

[عکس: 28e8777825b9cd6d2.jpg]

[عکس: 28e8e21f8a82585b3.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
[عکس: 96a34e8e7c8185211.jpg]

[عکس: 96a3e5b19c8f1c8a2.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 349 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 202 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 210 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۳۰-۰۵-۹۴, ۰۱:۲۱ ق.ظ)، sara.samii (۳۰-۰۵-۹۴, ۰۱:۲۹ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان