امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
براي ديابتي ها
#1
بهترين و بدترين موادغذايي براي ديابتي‌ها
سلامانه : براي افراد مبتلا به ديابت، انتخاب غذا اهميت زيادي دارد. براي اين که بتوانيد بهترين و بدترين موادغذايي براي بيماران ديابتي را از هم تشخيص دهيد، از جدول زير استفاده کنيد.

به گزارش روزنامه خراسان، غذاهايي که در اين جدول در فهرست بدترين انتخاب ها آمده است را مي توان هر از گاهي مصرف کرد اما نه هميشه.به ياد داشته باشيد اگر غذاهاي مناسب را انتخاب کنيد، کنترل بيماري ديابت راحت تر خواهد بود.

کربوهيدرات ها بهترين انتخاب

- آردهاي سبوس دار مانند آرد گندم

- غلات سبوس دار مانند برنج قهوه اي

- نان هاي سبوس دار

- سيب زميني کباب شده

- ذرت، پف فيل يا محصولات تهيه شده از ذرت

بدترين انتخاب

- آرد سفيد

- غلات تصفيه شده، مانند برنج سفيد

- نان سفيد

- سيب زميني سرخ شده

سبزيجات بهترين انتخاب:

- سبزيجات تازه، خام يا کمي بخار پز شده، کباب يا گريل شده.

- سبزيجات يخ زده، کمي بخارپز شده.

- سبزيجات کنسروي کم نمک

- کاهو، سبزيجات سبز، اسفناج

بدترين انتخاب:

- کنسرو شور سبزيجات

- سبزيجات پخته شده با کره، پنير يا سس فراوان

- ترشي ها

- ترشي کلم برگ (همانند ترشي، تنها در صورت داشتن فشار خون بالا بايد محدود شود).

ميوه:

ميوه ها حاوي کربوهيدرات، ويتامين ها، فيبر و ماده مغذي است. ميوه ها به طور طبيعي کم چربي و کم سديم است. اغلب ميوه ها نسبت به سبزيجات کربوهيدرات بيشتري دارد.

بهترين انتخاب:

- ميوه ساده يا کنسروي

- مرباي کم قند يا بدون قند

- آب ميوه، ۱۰۰درصد طبيعي

بدترين انتخاب:

- کنسرو ميوه با شيره غليظ

- لواشک هاي ميوه

- مرباهاي معمولي

- آب ميوه هاي آماده

پروتئين ها بهترين انتخاب :

- گوشت خورشتي يا کباب شده

- قسمت هاي کم چرب گوشت

- پنيرهاي کم چرب

- مرغ يا بوقلمون بدون پوست

- ماهي بخار پز شده يا کبابي

- لوبيا، تخم مرغ و مغز ميوه

بدترين انتخاب:

- گوشت سرخ شده

- گوشت هاي چرب

- پنير معمولي

- مرغ با پوست

- ماهي سرخ شده

- خوراک لوبياي چرب

لبنيات: بهترين انتخاب:

- شير کم چرب

- ماست کم چرب

- پنير کم چرب، خامه کم چرب

بدترين انتخاب :

- شير پر چرب، ماست، پنير، خامه و بستني معمولي

چربي ها، روغن ها و شيريني جات: انتخاب خوب:

اسنک هاي کباب شده مانند چيپس هاي کبابي، برنج پف داده البته در پرس هاي کم.

- روغن هاي گياهي، کره هاي هيدروژنه نشده، مارگارين.

- سس مايونز کم چرب

- سس سالاد کم چرب

- پف فيل بدون چربي

بدترين انتخاب:

- اسنک هاي سرخ شده مانند چيپس هاي سيب زميني

- کره، روغن نباتي هيدروژنه شده

-سس مايونز معمولي

- پف فيل کره اي

نوشيدني ها: انتخاب خوب:

- آب معدني، آب جو سبک، چاي تلخ، قهوه سياه يا با شير کم چرب و بدون شکر.

بدترين انتخاب:

- نوشابه، آب جو معمولي، چاي شيرين، قهوه با شکر و خامه، نوشيدني قهوه و شکلات.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توصيه هايي براي تسكين ناراحتي هاي گوارشي نوزادان و كودكان شیرین فرهمندپور 0 140 ۱۸-۰۳-۹۴، ۰۳:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: شیرین فرهمندپور
  توجيه بيمار براي دريافت داروي مورد نياز از سوي مسوولان مراكز الزا? نويد 0 148 ۲۲-۱۲-۹۳، ۱۱:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد
  تلقيح واكسن آنفلوآنزاي انساني براي افرادي با سابقه حساسيت به تخم ? نويد 0 140 ۰۴-۱۲-۹۳، ۱۰:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان