۲۲-۱۱-۹۶، ۱۱:۰۱ ق.ظ
وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشار ش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره .
مواد اولیه :
- پنیر به میزان لازم
- نون خشک یزدی یک بشقاب
- گردو یک فنجان
- تره یا پیازچه یا مخلوط هردو 20 ساقه
طرز تهیه :
- سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید.
- نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید.
- حالا مواد رو توی دستتون به شکل دلخواه در بیارید.
- می تونید قلقلی کنید یا توی مشتتون فشار بدید تا سفت بشن و به هم بچسبن.
- اگه مواد خیلی سفت بود می تونید خیلی کم بهش آب یا شیر یا آب پنیر اضافه کنید.
- من از پنیر سفید استفاده کردم ولی شما می تونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید ولی نباید زیاد شور باشه.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !