۲۴-۰۱-۹۲، ۱۱:۳۸ ب.ظ
نه دونههای گندم و نه دونههای برنج، هیچکدوم قبل از اینکه راهی آسیاب بشن این رنگی نیستن. روی این دونهها یه لایه تیره رنگ وجود داره که سابیده میشه و از بین میره. این لایه فواید و ارزش غذایی بالاتری داره. مثلا نون سنگک برای این بهترین نون سنتی به حساب میاد که از آرد سبوسدار تهیه میشه.
برنج قهوهای یا برنج سبوس دار چند سالیه که تو بازار ایران هم پیدا میشه. این برنج مفیدتر از برنج سفیده و ۱۵ نوع ماده مغذی و همه ویتامینهای گروه B رو داره. نیاسین، منگنز و پتاسیم هم تا دلتون بخواد تو این برنج پیدا میشه.
برنج قهوهای سرشار از فیبره که به روده و دستگاه گوارش کمک میکنه تا مواد زاید رو دفع و مواد مفید رو جذب کنه. این برنج هیچ وقت نمیذاره روده درگیر بیماری سرطان بشه.
خوردن مداوم برنج سبوسدار میتونه مطمئنتون کنه که کلسترول و قند خونتون از حد نرمال بالاتر نمیره. این برنج میتونه جایگزین مناسب برنج سفید، برای کسانی باشه که دیابت تیپ ۲ دارن. استخوانها و سلسله اعصابتون با مصرف این برنج تقویت میشه و سردردها و بیماریهای عصبی در نتیجه مصرف برنج سبوسدار به شکل محسوسی از بین میره.
این برنج به خاطر املاح و ویتامینهایی که داره دوست خوبی برای قلب و عروقه و از سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری میکنه.
اگه کسی پوست صاف و درخشانی داشت و گفت دلیلش خوردن برنج قهوهایه اصلا تعجب نکنید. ویتامین E موجود تو این برنج پوست درخشانی تحویلتون میده.
طرز پخت برنج ایرانی یکی از بهترین روشهای پخت برنجه که هم موادش رو حفظ میکنه و هم با ذائقه ما همخونی داره. برنج قهوهای رو هم میتونید مثل یه کته معمولی بپزید و از عطر و خواص بیشترش لذت ببرید. میتونید این برنج رو با دونههای تخمه آفتابگردون یا کنجد تزئین کنید.
آدم ها همه می پندارند که زنده اند؛
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...
برای آنها تنها نشانه ی حیات؛بخار گرم نفس هایشان است!
کسی از کسی نمی پرسد : آهای فلانی!
از خانه ی دلت چه خبر؟! گرم است؟ چراغش نوری دارد هنوز؟ ...