۱۶-۱۲-۹۲، ۰۲:۲۹ ق.ظ
آموزش شیرینی پزی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت کوکی:
تخم مرغ: ۱ عدد
شربت غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲/۳ پیمانه
کره نرم شده : ۴ قاشق غذاخوری
روغن نیمه جامد : ۴ قاشق غذاخوری
دارچین و زنجبیل : از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد الک شده (نشاسته ذرت- نشاسته سیب زمینی- آرد برنج- آردنخودچی) : ۱و۱/۴ پیمانه
طرز تهیه بیسکویت کوکی:
مقداری شکر را در آبجوش حل کرده وروی حرارت قرار دهید تا شکر در آب کاملا حل شود وچند جوشی بزند سپس آنرا کنار بزارید تا خنک شود
ما به درصد مساوی از نشاسته ذرت – نشاسته سیب زمینی – آرد برنج و آرد نخودچی نیاز داریم این آرد را همراه نمک و دارچین وزنجبیل با هم الک میکنیم وکنار میگذاریم.
کره روغن وشکر را با همزن میزنیم تا سبک وکرمی رنگ بشه
تخم مرغ و شربت را اضافه کرده وحسابی میزنیم.
حالا همزن را کنار گذاشته وآرد را اضافه کنید ورز دهید تا خمیری منسجم بدست بیاورید اگر نیاز شد میتوانید آرد اضافه کنید تا خمیری بدست آورید که چسبندگی نداشته باشه. فقط اگر نیاز داشتید از آرد بیشتری استفاده کنید از آرد برنج ونخودچی استفاده کنید
خمیر را روی سطح پهن کنید وقالب بزنید قطر خمیر باید در حدود ۳ میلیمتر باشد کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید وبیسکویتها را درون آن بچینید این خمیر پف نمیکند پس نیازی به رعایت فاصله ندارید.
سینی را در فر ۱۶۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آن زمان دهید اگر با انگشت به یکی از بیسکویتها فشار وارد کنید حرکت میکند ورنگ آنها کمی روشن تر شده اینها نشانه های پخته شدنشان میباشد.
(بیاد داشته باشید ادویه ها را خودتان در منزل آسیاب کنید و در تهیه آرد نیز نهایت دقت را به خرج دهید آرد ناسالم وآلوده برزگترین خطری است که شما را تهدید میکند.)
مواد لازم برای تهیه بیسکویت کوکی:
تخم مرغ: ۱ عدد
شربت غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲/۳ پیمانه
کره نرم شده : ۴ قاشق غذاخوری
روغن نیمه جامد : ۴ قاشق غذاخوری
دارچین و زنجبیل : از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد الک شده (نشاسته ذرت- نشاسته سیب زمینی- آرد برنج- آردنخودچی) : ۱و۱/۴ پیمانه
طرز تهیه بیسکویت کوکی:
مقداری شکر را در آبجوش حل کرده وروی حرارت قرار دهید تا شکر در آب کاملا حل شود وچند جوشی بزند سپس آنرا کنار بزارید تا خنک شود
ما به درصد مساوی از نشاسته ذرت – نشاسته سیب زمینی – آرد برنج و آرد نخودچی نیاز داریم این آرد را همراه نمک و دارچین وزنجبیل با هم الک میکنیم وکنار میگذاریم.
کره روغن وشکر را با همزن میزنیم تا سبک وکرمی رنگ بشه
تخم مرغ و شربت را اضافه کرده وحسابی میزنیم.
حالا همزن را کنار گذاشته وآرد را اضافه کنید ورز دهید تا خمیری منسجم بدست بیاورید اگر نیاز شد میتوانید آرد اضافه کنید تا خمیری بدست آورید که چسبندگی نداشته باشه. فقط اگر نیاز داشتید از آرد بیشتری استفاده کنید از آرد برنج ونخودچی استفاده کنید
خمیر را روی سطح پهن کنید وقالب بزنید قطر خمیر باید در حدود ۳ میلیمتر باشد کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید وبیسکویتها را درون آن بچینید این خمیر پف نمیکند پس نیازی به رعایت فاصله ندارید.
سینی را در فر ۱۶۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آن زمان دهید اگر با انگشت به یکی از بیسکویتها فشار وارد کنید حرکت میکند ورنگ آنها کمی روشن تر شده اینها نشانه های پخته شدنشان میباشد.
(بیاد داشته باشید ادویه ها را خودتان در منزل آسیاب کنید و در تهیه آرد نیز نهایت دقت را به خرج دهید آرد ناسالم وآلوده برزگترین خطری است که شما را تهدید میکند.)
پسر به مادر گفت تو هم نماز میخونی هم روزه میگیری ولی خدا هیچی بهت نمیده,
ولی منی که نه نماز میخونم نه روزه میگیرم هر چی ازش خواستم رو بهم داده
طفلک پسر نمیدانست مادر از خدا فقط یک چیز میخواهد انهم اینکه هرچه پسرش میخواهد به او بدهد
اللهم عجل لولیک الفرج
ولی منی که نه نماز میخونم نه روزه میگیرم هر چی ازش خواستم رو بهم داده
طفلک پسر نمیدانست مادر از خدا فقط یک چیز میخواهد انهم اینکه هرچه پسرش میخواهد به او بدهد
اللهم عجل لولیک الفرج