۲۰-۰۹-۹۳، ۰۷:۱۳ ب.ظ
زمان تهیه و پخت: دو ساعت
مواد لازم:
- سه چهارم فنجان کره ی آب شده
- یک فنجان شکر قهوه ای ( در صورت نداشتن از شکر معمولی استفاده شود.)
- یک عدد تخم مرغ
- سه چهارم فنجان شیره ی شکر (آب و شکر)
- چهار فنجان سر پر آرد
- دو قاشق چایخوری پودر کاکائو
- دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک و نیم قاشق چایخوری دارچین
- سه چهارم قاشق چایخوری پودر گل میخک
- نصف قاشق چایخوری هل
- نصف قاشق چایخوری جوز
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
مواد خامه ی تزئینی:
- دو فنجان شکر
- سه قاشق غذاخوری آب
- چهار و نیم قاشق چایخوری سفیده ی تخم مرغ زده شده
- یک چهارم قاشق چایخوری خامه
- رنگ خوراکی قرمز
طرز تهیه:
1. در ظرفی بزرگ کره و شکر را خوب مخلوط کنید تا یکنواخت و روشن شود. شیره ی شکر، تخم مرغ، نمک و جوز و بقیه ی پودر ها و کاکائو را اضافه کرده و دوباره هم زده. برای دو ساعت روی ظرف را پوشانده و آن را رها کنید.
2. فر را در درجه ی 350 داغ کنید و خمیر را روی سطحی صاف کرده و برش هایی به کلفتی 4 سانت به شکل آدمک روی آن بزنید. برای 8 تا 10 دقیقه خمیر آدمکی را تا وقتی که روی آن قهوه ای روشن شده بپزید.
3. در ظرفی دیگر شکر، سفیده ی تخم مرغ، آب و خامه را مخلوط کنید. همزن را روی درجه ی کم قرار دهید تا آرام مخلوط شوند. برای 5 دقیقه ی آخر سرعت همزن را زیاد کرده و سپس آن را خاموش کنید. مقداری از خامه ی آماده شده را با رنگ خوراکی قرمز مخلوط کنید.
4. در اخر با استفاده از قیف کیسه ای، خامه را روی بیسکوییت های سرد شده تزئین کنید. برای چند ساعت در دمای اتاق بیسکوییت ها را قرار دهید تا خامه خوب روی ان خودش را بگیرد.
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت