۱۶-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۶ ب.ظ
امروز در این مطلب، طرز تهیه سه نوع شیرینی برنجی، نخودی و نارگیلی، که از پرطرفدارترین شیرینیهای خانگی عید نوروز هستند را به شما آموزش خواهیم داد.
برترینها - پریناز گودرزی: از زمانهای قدیم تا به امروز، شیرینی یکی از خوراکیهای پایه ثابت عید نوروز بوده است. بسیاری از مردم شیرینیهای عید را بهصورت حاضری تهیه میکنند و خیلی از افراد هم ترجیح میدهند با شیرینیهای خانگی به استقبال نوروز بروند. عطر شیرینی برنجی مادربزرگها هنوز هم در خاطر بسیاری از ما مانده و قطعا یکی از خاطرات شیرین کودکی، همان دستبرد زدن به شیرینیهای خانگی مادربزرگ بود که با هزاران ترفند در مخوفترین مکانها مُهروموم میشد، اما دست آخر از چشمان تیزبین و جستجوهای بیپایان ما در اَمان نمیماند.
امروز در این مطلب، طرز تهیه سه نوع شیرینی برنجی، نخودی و نارگیلی، که از پرطرفدارترین شیرینیهای خانگی عید نوروز هستند را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
شیرینی برنجی
مواد لازم
امروز در این مطلب، طرز تهیه سه نوع شیرینی برنجی، نخودی و نارگیلی، که از پرطرفدارترین شیرینیهای خانگی عید نوروز هستند را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
شیرینی برنجی
مواد لازم
- آرد سفید: ۱۰۰ گرم
- آرد برنج مرغوب: ۹۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- روغن صاف قنادی: ۵۰۰ گرم
- پودر قند: ۳۵۰ گرم
- هل: ۱ ق چ
- گلاب: نصف استکان یا یک هشتم پیمانه
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !