امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیسکو مافین
#1
[عکس: 1.jpg]








مواد لازم :


  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • شیر یک سوم پیمانه
  • روغن مایع یک هشتم پیمانه
  • آرد سه چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو 1 ق س
  • وانیل شکری نصف ق م
  • بکینگ پودر نصف ق م
  • نمک یک هشتم ق م
  • کرمفیل کارامل 150 گرم
  • بیسکویت کرمدار حدود 24 عدد

طرز تهیه :

* چند وقت پیش که توی هفت حوض دنبال جای پارک می گشتیم ، توی یکی از کوچه پس کوچه ها جلوی یه سوپر ، پارک کردیم .اولین چیزی که توجه منو جذب کرد این بیسکویت های تیره بود . بیسکویت ساخت ایران باشه و انقدر خوشگل و تیره !!! البته اینم بگما ، توی این چند سال اخیر تو صنعت شیرینی و بیسکویت و بستنی و کلا خوراکی خیلی پیشرفت داشتیم .
اول از همه یه دسر خیلی خوشمزه که مدتهاست می خوام درست کنم به ذهنم رسید . بعد بین این مافین و اون دسر به شک افتادم.ولی خوب این مافین خوشمزه یه مزیتی هم داشت ، اینکه تا دو روز میان وعده پسرم برای مهد آماده می شد .
* خوب بعد از مقدمه چینی ( انشالله از این به بعد مقدمه چینی چاشنی دستورامون خواهد شد ) بریم سراغ دستور ...
* کپسولها رو داخل قالب مافین گذاشته و بیسکویت ها رو داخلشون می چینیم .

[عکس: 2.jpg]
* کرمفیل رو داخل قیف ریخته و روی بیسکویت ها می ریزیم .
* نکته : کرم فقط روی بیسکویت ها رو بگیره طوریکه وقتی بیسکویت بعدی رو می ذاریم کرمفیل از کناره ها به کپسول نچسبه .
[عکس: 3.jpg]
* بیسکویت دوم رو روی کرمفیل قرار می دیم .
[عکس: 4.jpg]
* این مرحله اختیاری هست و بسته به ارتفاع کپسولتون هم داره . اگه دوست داشتید کرمفیل بیشتری لای کیک باشه و اگه ارتفاع کپسولتون اجازه می ده ، می تونید یه لایه دیگه کرمفیل روی بیسکویت قرار بدین .
[عکس: 5.jpg]
* خوب قالب مافین رو کنار میذاریم و میریم سراغ مایه کیک ...
* تخم مرغ و شکر رو بمدت تقریبی 5 دقیقه با همزن می زنیم .
[عکس: 6.jpg]
* در این بین وانیل رو هم اضافه می کنیم.
[عکس: 7.jpg]
* بعد شیر و روغن رو ریخته و در حد 30 ثانیه می زنیم .
[عکس: 8.jpg]
* آرد و بکینگ پودر و کاکائو و نمک رو مخلوط کرده و به مواد قبل اضافه می کنیم.
[عکس: 9.jpg]
* در حد 30 ثانیه هم می زنیم تا مواد یکدست بشه.
[عکس: 10.jpg]
[عکس: 11.jpg]
* حالا از مواد روی بیسکویت ها می ریزیم.
[عکس: 12.jpg]
[عکس: 13.jpg]
* بعد قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه قرار می دیم .
* نکته : مثل کیکهای دیگه می تونید با سیخ چوبی کنترل کنید .
* اینهم از بیسکومافین ما ... این مافین نباید حالت گنبدی داشته باشه و کیک فقط یه حالت پوسته مانند روی بیسکویت و کرمفیل ایجاد می کنه .
[عکس: 14.jpg]
* موقعی که این مافین رو نوش جان می کنید ، بیسکویت پایین ( همین بیسکویتی که در تصویر مشخصه ) کاملا بافت بیسکویتی خودش رو داره و بیسکویت وسطی بافت کیک پیدا می کنه .
[عکس: 15.jpg]
* اینهم از برش خورده اش که واقعا هیجان انگیزه ...
* با این مقدار مواد تقریبا 12 عدد بیسکومافین خواهید داشت.
[عکس: 16.jpg]

منبع:بهارسایت
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه taranomi 1 67 ۲۲-۱۱-۹۶، ۱۲:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: author
  دستور تهیه تخم مرغ های پنیری با قالب مافین + عکس !!Tina!! 0 204 ۲۱-۰۱-۹۶، ۱۰:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: !!Tina!!
  آموزش طرز تهیه مافین ماکارونی فائزه 2 0 440 ۲۸-۰۳-۹۵، ۱۲:۴۹ ب.ظ
آخرین ارسال: فائزه 2

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان