۱۹-۰۹-۹۳، ۰۷:۲۷ ب.ظ
تعداد: 6 نفر
مواد لازم
برای خمیر تارت:
• 150 تا 200 گرم آرد
• 90 گرم کره
• دو عدد زرده تخممرغ
• آب
برای مواد میانی:
• 300 گرم کلم بروکسل
• 500 گرم گوشت بوقلمون
• 100 گرم شاهبلوط
• 200 گرم خامه ترش
• 150 میلیلیتر خامه
• دو عدد تخممرغ + یک عدد زرده تخممرغ
• پنیر پارمسان
طرز تهیه
1. برای تهیه خمیر، آرد و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. میتوانید آنها را درون غذاساز نیز بریزید تا به صورت گلولههای ریز در بیایند. زردههای تخممرغ و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست و رقیق شوند.
2. روی سطح صافی، آرد بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید و از مخوط تخممرغ روی سطح آن بمالید. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
3. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
4. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را درون قالب بگذارید و روی آن وسایل سنگین بگذارید تا هنگام پخت پف نکند. سپس به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شود. کاغذ روغنی و لوبیاها را از روی خمیر بردارید و خمیر را دوباره به مدت 6 تا 7 دقیقه دیگر درون فر بگذارید تا کاملا طلایی شود.
5. برای مواد میانی: بروکسلها را پاک کنید و بشویید. آنها را به مدت 4 تا 5 دقیقه در آب داغ بپزید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. گوشت بوقلمون را تمیز کنید و همه استخوانها را از آن جدا کنید. سپس به تکههای بزرگ برش دهید.
6. در یک کاسه بزرگ، بوقلمون و قارچ را با هم مخلوط کنید. آنها را درون خمیر تارت بریزید. بروکسلها را هم در میان مواد بچینید.
7. خامه ترش و خامه ، تخممرغ، زرده تخممرغ و نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آنها پنیر پارمسان رنده شده بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن کاملا طلایی شود. سپس گرم سرو کنید.