امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تا زردآلوها نرسیده اند، آش زنگلاچو را امتحان کنید
#1
چاشنیک:

  • نوع غذا: سوپ و آش
  • وعده غذایی: شام عصرانه
  • زمان پخت : 240دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

[عکس: 283014_964.jpg]

مواد لازم مناسب برای 8 تا 10 نفر

  • سبزی آش : 700 گرم
  • برنج : یک پیمانه
  • لوبیا چیتی : 100 گرم
  • نخود : 100 گرم
  • زردآلو نارس : 250 گرم
  • پیاز داغ : یک پیمانه
  • سیر داغ : یک پیمانه
  • نعنا داغ : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و صبح آنها را جدا جدا بپزید.

2. برنج را بشویید و با 4 پیمانه آب بگذارید تا بپزد.

3. سبزی آش را نیز پس از تمیز کردن و شستن خرد و به برنج اضافه کنید.

4. بعد از پختن برنج، سبزی، لوبیا چیتی و نخود پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.

5. زنگلاچو (زردآلو نارس) را در کمی آب و نمک بپزید تا حدی که له شود. در این مرحله نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

6. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی کاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوی پخته را به آش اضافه کنید و دیگر هم نزنید.

7. آش را به آرامی داخل ظرف بریزید و آن را با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.

8. این غذا را با رب زردآلو و یا ترشی زردآلو و نان خشک محلی سرو کنید.
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  این غذاهای ایرانی را در ترکیه هم پیدا می‌کنید! صنم بانو 5 280 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 104 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  زولبیا را به روش قنادی در خانه درست کنید صنم بانو 4 158 ۲۷-۰۱-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان