۲۲-۰۹-۹۱، ۱۱:۰۴ ق.ظ
ترشی لبو
مواد لازم :
لبو نیم کیلو
سیر ۳ حبه
سرکه
روغن زیتون
طرز تهیه :
لبو ها را تمیز کرده و ابپز میکنیم و با چنگال امتحان میکنیم اگر پخته بود صبر میکنیم تا سرد شود بعد پوستش را گرفته برش میزنیم میتونیم بعد برش قالب هم بزنیم .
سیر را رنده کرده و روش سرکه و روغن زیتون ریخته سس حاضر میکنیم لبو ها را در این سس خوابانده و ۱ شب در یخچال نگهداری میکنیم و سرد سرو میکنیم .
گوارای وجود
مواد لازم :
لبو نیم کیلو
سیر ۳ حبه
سرکه
روغن زیتون
طرز تهیه :
لبو ها را تمیز کرده و ابپز میکنیم و با چنگال امتحان میکنیم اگر پخته بود صبر میکنیم تا سرد شود بعد پوستش را گرفته برش میزنیم میتونیم بعد برش قالب هم بزنیم .
سیر را رنده کرده و روش سرکه و روغن زیتون ریخته سس حاضر میکنیم لبو ها را در این سس خوابانده و ۱ شب در یخچال نگهداری میکنیم و سرد سرو میکنیم .
گوارای وجود