امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته چین مرغ
#1
[عکس: fo2270.jpg]


مواد لازم :
برنج 4 پیمانه
ماست یک لیوان
زعفران یک قاشق چای‌خوری
زرشک یک قاشق غذاخوری
مرغ 300 گرم
پیاز یک عدد
قارچ 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان

طرز تهیه :
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
آرامش چیست  ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و  اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه  هایت سر شار از بوی خدا  . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 186 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 153 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان