امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تیریت، غذای سنتی ترکیه
#1
ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:
 
  • نان باگت (بیات): یک الی 3 عدد
  • آب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • کره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • ماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زیره (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
 
مواد لازم رویه:
 
  • کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری: 4 الی 5 عدد
[عکس: 1568157_689.jpg]
طرز تهیه:

1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.
 
2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.
 
3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.
 
4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
 
5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 900 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 455 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۷-۱۱-۹۶, ۰۹:۳۳ ق.ظ)، taranomi (۱۷-۱۱-۹۶, ۱۲:۱۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان