امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
#1
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان یکی از دانشگاه های استان کرمان است.
پس از پيروزی انقلاب اسلامی در راستای سياستهای دولت جمهوری اسلامی برای گسترش آموزش پزشکی, خدمت رسانی بيشتر و بهتر و تمرکززدايی نعمت های فراوانی در سطح کشور حاصل شد که يکی از نعمات بی شمار و قابل ستايش انقلاب اسلامی در استان کرمان تاسيس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان می باشد اين دانشگاه در سال 1365 جهت برآورده شدن اهداف فوق آغاز به کار کرد در ابتدای امر با پذيرش دانشجو تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمان در رشته پرستاری و پزشکی فعاليت نمود. تا اين که در سال 1370 استقلال يافت و با عنوان دانشکده علوم پزشکی ادامه فعاليت داد و نهايتا” در سال 1371 موافقت اصولی برای تبديل دانشکده به دانشگاه به عمل آمده و دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان مبدل شد. اين دانشگاه دارای چهار حوزه معاونت و هشت حوزه مديريت می باشد که معاونتها شامل معاونت پشتيبانی, معاونت درمان و دارو, معاونت بهداشتی و معاونت آموزشی, پژوهشی, دانشجويی و فرهنگی می باشد و حوزه های مديريت نيز شامل آموزشی, پژوهشی, دانشجويی, اداری, مالی, تشکيلات و بودجه برنامه ای, دارو غذا ودرمان می باشند. شوراهای دانشگاه شامل شورای دانشگاه, شورای آموزشی, شورای فرهنگی و شورای پژوهشی است و دانشکده های تابعه شامل پزشکی, دندانپزشکی و پرستاری و مامايی و پيراپزشکی هستند که آموزش دانشجويان رشته پزشکی, دندانپزشکی, پرستاری, مامايی, راديولوژی, علوم آزمايشگاهی, هوشبری, اتاق عمل را بر عهده دارند اعضای هيئت علمی در اين دانشگاه حدود 144 نفر هستند و تا کنون در حدود 5000 نفر در رشته های فوق الذکر فارغ التحصيل شده اند. از نقطه نظر کيفيت آموزشی در اين دانشگاه می توان به کثرت قبولی فارغ التحصيلان اين دانشگاه آزمونهای ورودی به مقاطع بالاتر اشاره کرد ضمن اينکه در شهريور ماه سال 1381 اين دانشگاه در امتحان جامع علوم پايه پزشکی در بين دانشگاههای شرکت کننده کمتر از 50 نفر, رتبه اول و در بين کل دانشگاهها ی علوم پزشکی کشور رتبه دوم را کسب نموده و در سال 1379 نيز مقام دوم را در سطح کشور کسب کرده است. مراکز آموزشی درمانی و بيمارستانی شامل بيمارستان حضرت علی ابن ابيطالب (ع), بيمارستان مرادی , زايشگاه نيک نفس, 12 مرکز بهداشتی و درمانی شهری, 18 مرکز بهداشتی درمانی روستايی, مرکز تسهيلات زايمان, مرکز فوريتهای پزشکی, پايگاه بهداشتی مرکز کنترل و نظارت بر مواد غذايی و آشاميدنی و..... می باشد. مراکز خوابگاهی شامل: خوابگاه امين(دختران), خوابگاه امام (پسران) و خوابگاه متاهلين می باشد. همچنين مراکز آموزشی ديگری شامل دبيرستان بهياری و آموزشگاه بهورزی نيز زير مجموعه اين دانشگاه هستند و از جهت امکانات ورزشی کارکنان و دانشجويان يک مجموعه ورزشی مجهز به سالن بدنسازی, سالن چند منظوره واليبال, بسکتبال, فوتسال, بدمينتون, سالن تنيس روی ميز و ورزشهای رزمی و يک زمين چمن در اختيار دانشجويان و کارکنان قرار دارد.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
دانشکده ها


  • دانشکده پزشکی

  • دانشکده داندانپزشکی

دانشکده پرستاری
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
معرفی دانشکده پزشکی رفسنجان

سنگ بنای آموزش عالی در شهرستان رفسنجان با تاسيس مجتمع آموزش عالی بهداشتکاران دهان و دندان در مقطع کاردانی در سال ۱۳۶۱ نهاده شد. در سال ۱۳۶۵ دانشکده علوم پزشکی رفسنجان زير نظر دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعاليت آموزشی خود را آغاز کرد. در سال ۱۳۷۱ پس از اخذ موافقت اصولی جهت تبديل مجتمع آموزشی بهداشتکاران دهان و دندان به دانشکده دندانپزشکی، سرانجام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی رفسنجان تاسيس گرديد.
اين دانشگاه شامل دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری- مامايی و پيراپزشکی است و به آموزش دانشجويان در رشتههای مختلف دکترای حرفهای پزشکی، دکترای حرفهای دندانپزشکی، کارشناسی ارشد بيوشيمی، کارشناسی ارشد فيزيولوژی، کارشناسی پرستاری، کارشناسی علوم آزمايشگاهی، کارشناسی مامايی، کارشناسی راديولوژی، کارشناسی هوشبری، کارشناسی اتاق عمل، کاردانی فوريتهای پزشکي میپردازد. تعداد اعضاء هيئت علمی اين دانشکده بالغ بر ۷۰ نفر میباشد. تاکنون ۱۸ دوره دانشجويان رشته پزشکی عمومی از دانشکده پزشکی فارغالتحصيل شدهاند. در حال حاضر بیش از ۳۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف دوره پزشکی و کارشناسی ارشد در اين دانشکده مشغول به تحصيل میباشند.
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
معرفی دانشکده پرستاری مامايی و پيراپزشکی رفسنجان

دانشکده پرستاری مامايی و پيراپزشکی رفسنجان از سال 1365 هم زمان با تأسيس دانشکده پزشکی در اين شهرستان اقدام به پذيرش دانشجو در رشته کاردانی پرستاری نمود. در سال 1366 و با تصويب شورای عالی برنامه ريزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مقطع کاردانی رشته پرستاری به کارشناسی ارتقاء يافت و این دانشکده در خصوص پإیرش دانشجوی کارشناسی پرستاری اقدام نمود. در سال 1367 دانشکده پرستاری از دانشکده پزشکی تفکیک و به مکان جديد(محل فعلی) منتقل و تحت عنوان دانشکده پرستاری و مامايی شروع به فعاليت نمود و در سال 1368 پذيرش دانشجو در مقطع کاردانی مامايی نيز انجام شد. در سال 1369 با تأسيس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی رفسنجان به عنوان يکی از دانشکده های اصلی دانشگاه معرفی و چارت سازمانی آن تصويب گردید.
در حال حاضر چارت سازمانی این دانشکده مشتمل بر 7 گروه آموزشی با عناوین: گروه های پرستاری داخلی جراحی، روان پرستاری و بهداشت روان، بیماری های کودکان، اصول و فنون پرستاری، بهداشت همگانی و مامائی، و گروه علوم پایه، عمومی و هوشبری می باشد.
از سال 1370 علاوه بر پذیرش دانشجو در رشته های پرستاری و مامائی، این دانشکده اقدام به پذیرش دانشجو مقطع کاردانی در رشته های اتاق عمل، هوشبری و علوم آزمایشگاهی و از سال 1373 در رشته تکنولوژی پرتوشناسی(رادیولوژی) نمود. از سال 1385 مقطع مامائی از کاردانی به کارشناسی ارتقاء یافت و از سال 1387 رشته های پیراپزشکی(اتاق عمل، هوشبری، رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی) مشمول این ارتقاء قرار گرفته و به کارشناسی تبدیل شدند که از همان ابتدا، این دانشکده در رشته های فوق الذکر دانشجو پذیرش نمود. از سال 1386 اولین گروه دانشجویان کاردانی فوریت های پزشکی به صورت نیمه متمرکز وارد دانشکده گردیدند. و بالاخره اینکه از سال 1389 اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته در رشته های مامائی، علوم آزمایشگاهی و هوشبری گردید و در حال حاضر وضعیت پذیرش دانشجو به همین روال ادامه دارد.
برنامه های کوتاه مدت و میان مدت دانشکده:
برنامه میان مدت:
به منظور ارتقاء وضعیت علمی دانشکده پرستاری مامائی، درصدد تشکیل گروه های آموزشی بهداشت همگانی(مستقل از گروه مامائی)، مدیریت پرستاری، مامائی(مستقل از گروه بهداشت همگانی)، بهداشت مادر و کودک یا بهداشت باروری، مرکز تحقیقات پرستاری و مرکز تحقیقات مامائی می باشد.

برنامه کوتاه مدت:
اقدام در خصوص تفکیک دانشکده پرستاری مامائی از پیراپزشکی تا در آینده نزدیک شاهد تاسیس دانشکده مستقل پیراپزشکی باشیم.
- پیگیر پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی(که به احتمال قوی در سال 1391 تحقق خواهد یافت)
- پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی و مراقبت های ویژه که تائید نهائی از بورد پرستاری به شورای گسترش علوم پزشکی اعلام و انشاءا... از سال 1391 آغاز خواهد شد - و پس از آن، راه اندازی تحصیلات تکمیلی در رشته مامائی
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
مراکز آموزشی و درمانی

بیمارستان ها


  • بیمارستان علی بن ابیطالب

  • بیمارستان مرادی

  • زایشگاه نیک نفس
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
[عکس: banner_2982.jpg]
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمای پذیرش رشته دندانپزشکی دانشگاه RWTH AsαNα 2 388 ۰۳-۱۱-۹۶، ۰۷:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: AsαNα
  فعالیت سه دانشگاه ایرانی در افغانستان ~ MoOn ~ 1 569 ۰۵-۰۹-۹۴، ۰۴:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: شقایق سرخ
  دانشگاه علوم پزشکی فسا ~ MoOn ~ 2 1,182 ۲۳-۰۵-۹۴، ۰۴:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ****Dayan****

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
~ MoOn ~ (۲۱-۰۵-۹۴, ۰۸:۱۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان