۱۷-۱۲-۹۶، ۰۶:۲۹ ب.ظ
هفته نامه سلامت: این شیرینیهای خوشمزه بدون شکر تهیه شده اند و برای کسانی که دیابت دارند، مناسب هستند.
کیک سیب
مواد لازم:
- سیب زرد: 1 عدد
آرد گندم: 300 گرم
کمپوت سیب: 200 گرم
شیر: 240 میلی لیتر
تخم مرغ: 3 عدد
پوست لیموترش: کمی
روغن: 80 گرم
مخمر: 11 گرم
طرز تهیه:
- فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- کمپوت را در ظرفی له کرده و همراه با آرد، مخمر، تخم مرغ ها و روغن مخلوط کنید.
- مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
- سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.
- مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و 45 دقیقه در فر بگذارید.
- پس از خنک شدن از قالب جدا کنید و برش بزنید.
-
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !