امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسرها و شیرینی‌های بدون شکر
#1
هفته نامه سلامت: این شیرینی‌های خوشمزه بدون شکر تهیه شده اند و برای کسانی که دیابت دارند، مناسب هستند.
کیک سیب
مواد لازم:
  • سیب زرد: 1 عدد
    آرد گندم: 300 گرم
    کمپوت سیب: 200 گرم
    شیر: 240 میلی لیتر
    تخم مرغ: 3 عدد
    پوست لیموترش: کمی
    روغن: 80 گرم
    مخمر: 11 گرم

[عکس: 1601424_722.jpg]
طرز تهیه:
  1. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. کمپوت را در ظرفی له کرده و همراه با آرد، مخمر، تخم مرغ ها و روغن مخلوط کنید.
  3. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. سیب را خرد کرده و همراه با پوست لیمو به بقیه مواد اضافه کنید.
  6. مواد را در قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و 45 دقیقه در فر بگذارید.
  7. پس از خنک شدن از قالب جدا کنید و برش بزنید.
  8.  
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
موس شکلات
مواد لازم:
  • شکلات تلخ: 150 گرم
    شکلات رنده شده: 50 گرم
    سفیده تخم مرغ: 4 عدد
    نمک: کمی
    پودر کاکائو تلخ: به مقدار لازم

[عکس: 1601425_127.jpg]
طرز تهیه:
  1. شکلات را خردکرده و به روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا یکدست شود.
  2. سفیده تخم مرغ را کاملا بزنید تا به شکل برف دربیاید و سپس نمک را اضافه کنید.
  3. شکلات ذوب شده را خیلی کم کم به سفیده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
  4. در نهایت شکلات رنده شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید و در ظرف های مورد نظر بریزید.
  5. بگذارید حداقل 3 ساعت در یخچال بماند تا کاملا خنک شود.
  6. هنگام سرو کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.
  7.  
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
پنکیک
مواد لازم:
  • کره نرم شده: 20 گرم
    آرد گندم: 140 گرم
    تخم مرغ: 2 عدد
    شیر کم چرب: 240 میلی لیتر
    ماست طبیعی: 1 پیمانه
    مخمر: 5 گرم
    نمک: کمی

[عکس: 1601423_129.jpg]
طرز تهیه:
  1. ماست و تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید.
  2. آرد و مخمر را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  3. خمیر را با شیر کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود.
  4. در یک ماهیتابه کوچک تفلون مقدار کمی کره را حرارت دهید تا ذوب شود.
  5. در این زمان با یک ملاقه کوچک کمی از مایع پنکیک را در ماهیتابه بریزید تا یک سمت آن طلایی شود
  6. سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف یکنواخت طلایی باشد.
  7. پنکیک را در بشقاب بگذارید و بقیه مایع را به همین ترتیب با کمی کره آماده کنید.
  8. پنکیک های آماده را روی هم بچینید و با میوه های تازه به شکل گرم یا سرد میل کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۷-۱۲-۹۶, ۰۶:۳۱ ب.ظ)، ایانا (۱۸-۱۲-۹۶, ۰۹:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان