امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه فلفل پاپریکا را حتما امتحان کنید
#1
Thumbs Up 
فلفل پاپریکا، نوعی فلفل دلمه ای قرمز است که از آن ادویه های خوشمزه هم تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه دلمه فلفل پاپریکا را برایتان آورده ایم.
مجله​​​​​​ سرآشپز - بهار اسدی: فلفل پاپریکا، نوعی فلفل دلمه ای قرمز است که از آن ادویه های خوشمزه هم تهیه میشود. در اینجا طرز تهیه دلمه فلفل پاپریکا را برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
 
  • فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): 4 عدد
  • گوشت (چرخ شده): 300 گرم
  • سیر (خردشده): 2 حبه
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • قارچ (نگینی خردشده): 100 گرم
  • گوجه فرنگی (خردشده): 2 عدد
  • جعفری (خردشده): 1 ق س
  • پنیر موتزارلا: حدود 150 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
[عکس: 1546164_450.jpg]
 
روش پخت
 
1. پیاز را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار داده تا سبک و کمی طلایی رنگ شود. بعد سیر را به آن افزوده و پس از 30 ثانیه گوشت را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد قارچ و جعفری را افزوده و تفت دهید.
2. گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا کاملا بجوشد و آب آن تبخیر شود. بعد از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
3. قابلمه ای را پر از آب کرده و بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و فلفل پاپریکا (از قبل هر کدام را به دو نیم تقسیم کرده و محتویات داخل آن ها بیرون آورده شده) را داخل آن قرار دهید و چند دقیقه بگذارید تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج کرده، به صورتی که آبی داخل آن نماند.
4. فلفل ها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن چرب شده، بچینید و داخل آن را با مخلوط گوشت پر کنید. بعد روی آن پنیر موتزارلا بریزید تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).
5. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد و پنیر طلایی رنگ شود.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
چ جالب
باید امتحاتش کنم
من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
بخدا دیدمش عطسه ام گرفت asna
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
نعیم تو رو چه به آشپزی
چی میخوای اینجا asna
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  این غذاهای ایرانی را در ترکیه هم پیدا می‌کنید! صنم بانو 5 279 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 104 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  زولبیا را به روش قنادی در خانه درست کنید صنم بانو 4 157 ۲۷-۰۱-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۰۳-۱۱-۹۶, ۰۹:۴۲ ب.ظ)، دخترشب (۰۳-۱۱-۹۶, ۰۹:۴۴ ب.ظ)، Land star (۰۳-۱۱-۹۶, ۰۹:۴۹ ب.ظ)، taranomi (۰۴-۱۱-۹۶, ۱۱:۴۷ ق.ظ)، author (۰۳-۱۱-۹۶, ۰۲:۱۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان