امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه کاهو پیچ با سیب زمینی تنوری
#1
دلمه‌کاهوپیچ با سیب‌زمینی تنوری

[عکس: 386154_574.jpg]
مواد لازم
  • گوشت گوسفند: 300 گرم چرخ کرده
  • سیب‌زمینی استانبولی: 400 گرم
  • پیاز: يك عدد
  • سیر: 4 حبه، ساطوري‌شده
  • زیره: نصف قاشق غذاخوری، خرد شده
  • نعناع: یک قاشق چای‌خوری
  • کاهوپیچ: يك عدد
  • فلفل دلمه‌ای: 2 عدد، نگيني‌شده
  • گوجه‌فرنگی: يك عدد
  • نمک، فلفل و آويشن: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 8 قاشق غذاخوری
روش تهیه:

1. پیش از هرچیز سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و آنها را با پوست از وسط نصف کنید. سپس با یک قلم‌موي کوچک، روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها بماليد و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و آنها را درون سینی چرب شده فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها مغز پخت شود. برای این منظور 20 تا 30 دقیقه زمان کافی است.

2. سپس روغن زیتون باقیمانده را درون تابه بریزید و پیاز و فلفل نگینی‌شده را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده و سیر ساطوری شده را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید رنگ گوشت‌ تغییر کند. بعد از 4 دقیقه زیره پودر شده را به گوشت‌ها اضافه کرده و در آخرین مرحله گوجه‌فرنگی نگینی شده و آویشن را به این ترکیب اضافه کنید تا مواد به خوبی با هم آمیخته شده و طعم‌دار شود.

3. در آخرین مرحله برگ‌های کاهوپیچ را جدا کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس از مایه تهیه شده درون هر یک از برگ‌ها بریزيد و برای هر نفر 2 تا 3 دلمه سرو کنید. می‌توانید در کنار این دلمه‌ها از سیب‌زمینی‌های تنوری هم استفاده کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 207 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی صنم بانو 1 51 ۲۴-۱۲-۹۹، ۰۱:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر صنم بانو 1 80 ۲۳-۱۲-۹۹، ۰۱:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان