امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دیپ سیب زمینی و سیر
#1
[عکس: icon1.png] دیپ سیب زمینی و سیر

[عکس: skordalia-potato-_garlic.jpg]

یک خوراک لذیذ با سیب زمینی و سیر که میتوانید با برشهای نان، سبزیجات خلال شده، گوشت دودی و زیتون سرو کنید.

مناسب برای :۸ نفر

زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه


یک خوراک لذیذ با سیب زمینی و سیر که میتوانید با برشهای نان، سبزیجات خلال شده، گوشت دودی و زیتون سرو کنید.

[b]مواد لازم:



سیب زمینی 650 گرم سیر 2 حبه روغن زیتون پیمانه سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش ½قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد فلفل سیاه برای سرو کردن روغن زیتون برای سرو کردن
طرز تهیه:

1. ابتدا سیب زمینیها را پوست کنده و حبههای سیر را له کنید. فلفل را هم تازه تازه آسیاب کنید. سپس سیب زمینیها را به شکل مکعبهایی به ضلع 5 سانتیمتر خرد کنید. داخل یک روغندان قرار دهید و روی آن را با آب سرد بپوشانید. روی شعلهی زیاد جوش بیاورید. 10 دقیقه تا نرم شوند بپزید سپس آبکش کنید.
2. سیب زمینیها را در یک کاسه بریزید. سیر را اضافه کنید. با یک همزن برقی 10 دقیقه با سرعت متوسط بزنید تا یکدست شوند.
3. در این مدت با یک چنگال روغن، سرکه، ¼ قاشق چایخوری نمک، آب لیموترش و زرده تخم مرغ را در یک شیشه بزنید. در حالیکه همزن روشن است، مخلوط روغن را کم کم به سیب زمینیها اضافه کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند. مخلوط را داخل یک ظرف محفوظ از هوا بریزید. روی ظرف پوشش پلاستیکی بکشید. در آنرا ببندید و یک شب تا صبح در یخچال نگهداری کنید.
4. دیپ را داخل چند کاسه بکشید. روی آن روغن زیتون بچکانید و فلفل زیتون آسیاب شده بپاشید. به عنوان بخشی از بشقاب مزه سرو کنید.



منبع: www.taste.com.au[/b]
گوش های سنگین بهانه اند
حرف های ما شنیدنی نیستند ..
گاهی !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 215 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی صنم بانو 1 52 ۲۴-۱۲-۹۹، ۰۱:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه فرنچ تست سیب و دارچین؛ صبحانه‌ای بی‌نظیر صنم بانو 1 80 ۲۳-۱۲-۹۹، ۰۱:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
.:Mahdis (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۹:۱۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان