۲۵-۰۶-۹۳، ۱۲:۴۷ ب.ظ
رولت پنیر شکلاتی
مواد لازم:
پنیر خامهای زده شده
180 گرم
شکلات سفید
200 گرم
شکر
¾ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
6 عدد
نشاسته سیب زمینی
½5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری
روغن
2 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری
1 قاشق مرباخوری
آب
1 تا 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
مواد لازم:
پنیر خامهای زده شده
180 گرم
شکلات سفید
200 گرم
شکر
¾ پیمانه + 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
6 عدد
نشاسته سیب زمینی
½5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری
روغن
2 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری
1 قاشق مرباخوری
آب
1 تا 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سفیده تخم مرغ را هم بزنید و در آخر 6 قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و آن را تا حدی هم بزنید که شکل بگیرد. سپس زرده تخم مرغ، آرد، پودر کاکائو و روغن را اضافه کنید.
- خمیر بدست آمده را روی سینی فر که در آن کاغذ روغنی قرار دادهاید بریزید و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید.
- در همین زمان که کیک در حال پختن است. یک حوله آشپزی را روی سطح صاف بیاندازید و روی آن مقدار نشاسته سیب زمینی بپاشید.
- زمانی که پخت کیک به پایان رسید آن را تا داغ است روی حولهای که آماده کردهاید برگردانید.
- سپس با دقت کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
- حوله و کیک را با هم از یک سمت (مانند رولت) لوله کنید و آن را کناری قرار دهید تا خنک شود.
- برای آماده کردن مواد میانی کیک، پنیر خامهای زده شده را با بقیه شکر مخلوط کنید و آنها را کناری قرار دهید. شکلات شیری را در ظرفی که در آب جوش قرار دادهاید آب کنید. (روش بن ماری)
- کیک رل شده را باز کنید و روی آن نیمی از شکلات آب شده بمالید سپس مخلوط پنیر خامهای روی شکلات آب شده بمالید. دوباره کیک را منظم رل کنید.
- پودر قهوه فوری را در آب جوش حل کنید.
- بقیه شکلات آب شده را بامخلوط قهوه فوری هم بزنید.
- این مخلوط شکلات قهوه را روی رولت بریزید.
- رولت را خنکترین قسمت یخچال قرار دهید و قبل از اینکه آن را سرو کنید آن را با شکلات تیره آب شده یا پودر قند تزیین کنید.
- رولت را برش زده و سرو کنید.
قلبم ایستاد.!
به تماشــای رفتنت...
به تماشــای رفتنت...