امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رول کدو حلوایی با مغز خامه ای
#1
زمان تهیه: 30 دقیقه

• زمان پخت: 16 دقیقه

[عکس: 404296_217.jpg]
مواد لازم

برای کیک


• 3 عدد تخم‌مرغ درشت

• یک پیمانه شکر درشت

• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی

• ¾ پیمانه آرد کامل

• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

• نصف قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

• یک قاشق غذاخوری ادویه پای

• ¼ قاشق چایخوری نمک

• ¼ پیمانه پودر شکر/قند

برای مواد میانی

• 225 گرم پنیر خامه‌ای نرم شده

• 4 قاشق غذاخوری کره آب‌شده

• 1 ¼ پیمانه پودر قند

• یک قاشق غذاخوری شیر افرا

[عکس: 404297_822.jpg]
طرز تهیه

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید.

[عکس: 404298_220.jpg]
2. سه عدد تخم‌مرغ را درون کاسه بشکنید و با هم‌زن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

[عکس: 404299_388.jpg]
3. تخم‌مرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.

4. پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوش‌شیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.

[عکس: 404300_479.jpg]
5. سپس مخلوط تخم‌مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.

[عکس: 404301_227.jpg]
6. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

[عکس: 404302_620.jpg]
7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید.

[عکس: 404303_754.jpg]
8. آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید.

[عکس: 404304_567.jpg]
9. پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

[عکس: 404305_189.jpg]

[عکس: 404307_560.jpg]
10. از گوشه باریک رول کردن را آغاز کنید. البته بسیار مهم است که صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود و سپس این کار را انجام دهید.

[عکس: 404308_735.jpg]
11. برای تهیه مواد میانی، پنیر خامه‌ای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.

[عکس: 404309_615.jpg]
12. کره و پنیر را با سرعت متوسط هم‌زن هم بزنید.

13. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند.

[عکس: 404310_218.jpg]
14. شیره افرا را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید.

[عکس: 404311_934.jpg]
15. سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند.

[عکس: 404312_907.jpg]
16. دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید.

[عکس: 404313_234.jpg]
17. آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید.

[عکس: 404314_930.jpg]

[عکس: 404315_230.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
اینم خوشمزست
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک شکلاتی نوتلا با مغز توت‌فرنگی صنم بانو 3 121 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو در فر صنم بانو 4 124 ۰۷-۰۱-۰، ۰۱:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه نون خامه‌ای؛ طعمی تکرارنشدنی صنم بانو 2 185 ۲۷-۱۰-۹۹، ۱۲:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان