امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد اسفناج با بال دودی
#1
[عکس: 472442_218.jpg]

برگ‌های اسفناج را پاک کرده و تمیز می‌شوییم. ورقه‌های پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف می‌کنیم.





مواد لازم:

1- بال دودی وکیوم شده: یک بسته
2-اسفناج: 500 گرم
3-پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: حدود 10 ورق
4- رب انار: دو قاشق غذاخوری
5- سرکه بالزامیک: چهار قاشق غذاخوری
6-اب: سه قاشق غذاخوری
7-سبزی معطر مخصوص سالاد: یک بسته
8-روغن زیتون:100 میلی‌لیتر
9-مغز تخمه آفتابگردان: یک بسته
10-ذرت در صورت تمایل: یک قوطی

روش تهیه:

1. برگ‌های اسفناج را پاک کرده و تمیز می‌شوییم. ورقه‌های پنیر را از داخل بسته بیرون آورده و هرکدام را نصف می‌کنیم.

2. چهار تا پنج برگ اسفناج را کنار هم قرار داده یک ورق پنیر روی آن می‌گذاریم و همه اینها را با هم لوله می‌کنیم.

3. در انتها می‌توانیم برای اینکه لوله‌ها به‌راحتی باز نشوند دورتادور آن را با یک تره یا پیازچه گره بزنیم. بال‌های کبابی را از داخل بسته باز کرده به همراه لوله‌های اسفناج و پنیر آماده شده داخل یک ظرف به شکل زیبا تزئین می‌کنیم.

4. روی آن را ذرت یا مغز تخمه آفتابگردان به دلخواه ریخته سپس کنار می‌گذاریم و سس را آماده می‌کنیم.

5. رب انار، آب، سرکه، روغن زیتون و سبزی سالاد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند؛ احتیاج به همزدن زیادی دارد تا سس یکدست و مطلوبی به دست آید سپس سس را روی مواد می‌دهیم و سرو می‌کنیم.
داستان کوتاه:
رمان (درحال تایپ):
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
فک کنم خیلی خاص باشه xcvl
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue سالاد ماکارونی arom 3 310 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 169 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سالاد روسی؛ سالاد الویه به سبک روس‌ها صنم بانو 1 154 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان