۲۷-۰۵-۹۴، ۱۱:۵۳ ق.ظ
سالسا
این سالسای قرمز روشن را می توان روی هر نوع ترکیب سبزیجاتی استفاده کرد.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی
۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای سبز
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پونه ی کوهی
۱ قاشق چایخوری تکه های کوچک فلفل
۲ تا ۳ عدد سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
کمی نمک برای مزه
طرز تهیه:
۱. گوجه فرنگی ها را بجوشانید و پوست آنها را جدا کنید.
۲. ۲ عدد از گوجه فرنگی های آبپز را در مخلوط کن بریزید. پودر فلفل قرمز، سرکه بالزامیک و نمک را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
۳. بقیه گوجه فرنگی ها را بصورت ریز خرد کنید.
۴. فلفل دلمه ای را مستقیما روی شعله کباب کنید تا کمی سیاه شود.
۵. پوست آن را جدا کرده و فلفل را بصورت ریز خرد کنید.
۶. گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را با پالپ گوجه فرنگی اضافه کنید.
۷. پونه کوهی، سیر، سرکه و تکه های فلفل را به سالسا اضافه کنید.
۸. آن را خنک کنید و به همراه کسادیا (خوراک مکزیکی حاوی آرد، پنیر، کدو و ادویه که سرخ می کنند) سرو کنید.