۲۷-۰۲-۹۳، ۰۴:۱۳ ب.ظ
مناسب برای :
5 - 6 نفر
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه
مواد لازم :خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 برگگوشت چرخ كرده : 300 گرمسیب زمینی : دو عدد متوسطپیاز : یک عددسیر : سه حبهنمک : به میزان لازمفلفل قرمز : به میزان لازمزردچوبه : به میزان لازمکره ذوب شده : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
روش تهیه :
1 گوشت ها با پياز و سیر رنده شده ، سيب زميني ريز شده ، نمك ، فلفل قرمز ، زردچوبه و آبلیمو درون مقداري آب ريخته و ميگذاريم تا گوشت تغيير رنگ داده و سيب زميني له شود .2 خمیر یوفکا مستطيلي 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکامنجمد شده بهترین راه این است که اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . .3 یک لایه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم تا در نهایت سه لایه خمیر یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .
4 خمیر یوفکا را از عرض برش داده تا دو نوار بلند ایجاد شود ، سپس مقداری از مواد را در گوشه خمیر میریزیم .5 خمیر را مانند سمبوسه میپیچیم .
6 ما بقی سمبوسه ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .
5 - 6 نفر
زمان آماده سازی مواد :
30 دقیقه
زمان پخت :
20 - 25 دقیقه
مواد لازم :خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 برگگوشت چرخ كرده : 300 گرمسیب زمینی : دو عدد متوسطپیاز : یک عددسیر : سه حبهنمک : به میزان لازمفلفل قرمز : به میزان لازمزردچوبه : به میزان لازمکره ذوب شده : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
روش تهیه :
1 گوشت ها با پياز و سیر رنده شده ، سيب زميني ريز شده ، نمك ، فلفل قرمز ، زردچوبه و آبلیمو درون مقداري آب ريخته و ميگذاريم تا گوشت تغيير رنگ داده و سيب زميني له شود .2 خمیر یوفکا مستطيلي 9595 را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکامنجمد شده بهترین راه این است که اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) . .3 یک لایه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار میدهیم و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم تا در نهایت سه لایه خمیر یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .
4 خمیر یوفکا را از عرض برش داده تا دو نوار بلند ایجاد شود ، سپس مقداری از مواد را در گوشه خمیر میریزیم .5 خمیر را مانند سمبوسه میپیچیم .
6 ما بقی سمبوسه ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .
آرامش چیست ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .