امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید
#1
وب‌سایت دونفره: امروز دستور خوشمزه‌ترین و آسون‌ترین و بی دردسر‌ترین سوپ جو رو براتون میذارم که هم برای سفره‌های افطاری خوبه هم برای پیش غذای مهمونی‌ها مناسبه و هم به عنوان یه وعده شام سبک و مفید می‌تونید روش حساب کنید.


[عکس: 2583236_540.jpg]


مواد لازم: 
  • ۵۰ گرم جو پرک
  • ۱ عدد هویج
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
  • ۱ عدد پیاز
  • ۵۰ گرم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۰.۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۴ پیمانه آب

[عکس: 2583238_182.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
طرز تهیه:
۱. پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و توی روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تفت بدید و بعد رب رو اضافه کنید.
۲. هویج رو نگینی خرد کنید با مرغ و جو پرک به قابلمه اضافه کنید.
۳. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه کنید.
۴. حالا آب رو اضافه کنید، مقدار آب باید اونقدری باشه که دو بند انگشت بالا‌تر از سطح مواد سوپ رو بپوشونه . حرارت رو ملایم کنید و اجازه بدید حداقل یک ساعت آروم بپزه و جا بیافته.
۶. نهایتا سوپ رو توی ظرف بکشید و با جعفری تازه و خرد شده یا کمی زرشک تزیین کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 198 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخودفرنگی؛ طعمِ تازه بهاری صنم بانو 1 90 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این غذاهای ایرانی را در ترکیه هم پیدا می‌کنید! صنم بانو 5 264 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۹-۰۱-۰, ۱۱:۳۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان