امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیربرنج شیر عسلی
#1
[عکس: 100725_476.jpg]
مواد لازم:
برنج: یك پیمانه
شیر: 4 پیمانه یا یك لیتر
شیرعسلی: یك پیمانه
نشاسته: 2 قاشق سوپ‌خوری
قلم دارچین: یك عدد
هل: چندعدد، به صورت درسته
خامه: 250 گرم
شكر: یك‌دوم پیمانه
آب: 2پیمانه
روش تهیه:

1 . برنج را به همراه 2پیمانه ‌آب و 2پیمانه شیر روی حرارت قرار دهید تا كاملا بپزد و نرم شود.

2. مابقی شیر را اضافه كرده و قلم دارچین و هل درسته را نیز درون ظرف بیندازید.

3. نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید.

4 . وقتی كمی غلیظ شد، شیرعسلی را اضافه كنید و اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد باید توجه كنید كه بعد از جوشیدن، مایع به یك‌سوم ظرف برسد. شما در این مرحله خامه را نیز می‌توانید اضافه كنید و قلم دارچین و هل را از شیربرنج بیرون آورید.

نکته
برای اینكه شیربرنج‌‌تان قالبی شود ، 2 قاشق سوپ‌خوری پودرژلاتین را با یك‌چهارم پیمانه آب محلول كرده و به شیربرنج‌تان اضافه كنید
کی شود این روان من ساکن
اینچنین ساکن روان که منم
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  با این شیربرنج خانگی افطار کنید صنم بانو 3 124 ۲۵-۰۱-۰، ۰۹:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟ صنم بانو 4 160 ۲۷-۱۲-۹۹، ۱۰:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: nafas
  طرز تهیه حلوای شیر و زعفران؛ عطر و طعمی بی‌نظیر صنم بانو 3 149 ۲۵-۱۱-۹۹، ۰۸:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان