۱۳-۱۰-۹۱، ۰۸:۴۱ ب.ظ
مواد لازم:
برنج: یك پیمانه
شیر: 4 پیمانه یا یك لیتر
شیرعسلی: یك پیمانه
نشاسته: 2 قاشق سوپخوری
قلم دارچین: یك عدد
هل: چندعدد، به صورت درسته
خامه: 250 گرم
شكر: یكدوم پیمانه
آب: 2پیمانه
روش تهیه:
1 . برنج را به همراه 2پیمانه آب و 2پیمانه شیر روی حرارت قرار دهید تا كاملا بپزد و نرم شود.
2. مابقی شیر را اضافه كرده و قلم دارچین و هل درسته را نیز درون ظرف بیندازید.
3. نشاسته را درون گلاب حل كرده و به همراه شكر به مواد اضافه كنید.
4 . وقتی كمی غلیظ شد، شیرعسلی را اضافه كنید و اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد باید توجه كنید كه بعد از جوشیدن، مایع به یكسوم ظرف برسد. شما در این مرحله خامه را نیز میتوانید اضافه كنید و قلم دارچین و هل را از شیربرنج بیرون آورید.
نکته
برای اینكه شیربرنجتان قالبی شود ، 2 قاشق سوپخوری پودرژلاتین را با یكچهارم پیمانه آب محلول كرده و به شیربرنجتان اضافه كنید
کی شود این روان من ساکن
اینچنین ساکن روان که منم
اینچنین ساکن روان که منم