امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی میوه های مارسیپانی
#1
مواد لازم :
بادام درختی پودر شده : یک پیمانه

پودر قند : یک پیمانه

گلاب :یک چهارم پیمانه *

پودر هل : یک سوم قاشق چای خوری

خلال پسته

شکر

رنگ خوراکی

بادام و پودر قند و پودر هل رو در غذاساز بریزید و کم کم گلاب رو بهش اضافه کنید تا خمیر بشه

فقط توجه داشته باشید که اگه گلاب زیاد بریزید شل میشه اگرم شل شد اصلا نگران نباشید دوباره میتونید پودر بادام و پودر قند به مقدار مساوی به خمیر اضافه کنید خمیر باید مثل خمیر نون بشه یعنی بتونید ورز بدید ...بعد از غذاساز خارج کنید و ورز بدید تا یکدست بشه بعد هر تکه رو به یک قطره رنگ خوراکی مخصوص شیرینی پزی که ژله ای هست مخلوط کنید و ورز بدید تا رنگ به همه جاش برسه میونید از زعفران هم استفاده کنید

بعد از هر تکه ،تکه های کوچیک بردارید و به شکل میوه های دلخواه در بیارید و در شکر بغلطونید و قسمت بالاشو خلال بادوم بزارید

حتما روی این شیرینی ها رو سلفون بپوشونید تا خشک نشه

این میوه ها رو روی هم نزارید چون زودشکل خودشو از دست میده


[عکس: 150011_xOKDR1gr.jpg]

zeitoonesiah.persianblog.ir

تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 207 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان