۲۷-۱۲-۹۹، ۰۹:۰۹ ق.ظ
آشنایی با شیر تغلیظ شده ی شیرین شده
شیر تغلیظ شده شیرین شده
شیر تغلیظ شده ی شیرین را در بعضی از شیرینی ها، قهوه های سرد و... استفاده می شود. این شیر، شیرین و غلیظ است. در ادامه با شیر تغلیظ شیرین شده و طرز تهیه ی آن آشنا می شوید.
شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست؟شیر تغلیظ شده شیرین ماده ای است که در دسرها و آب نبات های بی شمار و همچنین نوشیدنی های خامه ای یافت می شود. برای تهیه شیر تغلیظ شده شیرین، ابتدا با برداشتن آب شیر گاو، غلیظ می شود و سپس با افزودن شکر، شیرین می شود و در نتیجه مخلوط غلیظ و شیرینی با رنگ سفید ایجاد می شود.
این شیر با نام شیر تغلیظ شده شناخته می شود. ماندگاری: تا زمانی که در آن باز نشده باشد می توانید مدت طولانی آن را نگهداری کنید.
شیر غلیظ شده شیرین که معمولاً به آن شیر تغلیظ شده گفته می شود، محصولی است که با حرارت دادن آرام شیر کامل تا زمان تبخیر حدود 60 درصد آب آن و سپس افزودن شکر به نسبت حدود 45 درصد (از نظر وزنی) شیر باقیمانده تولید می شود. نتیجه یک مخلوط غلیظ، شیرین و چسبنده است که در انواع دستور العمل های کالاهای پخته شده، آب نبات، دسر، نوشیدنی و حتی ماریناد استفاده می شود. روند تبخیر همچنین باعث کاراملی شدن برخی از قندهای طبیعی شیر، شده و باعث ایجاد طعم جدیدی می شود.
روند حرارت دادن همچنین شیر را پاستوریزه می کند و افزودن شکر باعث می شود که نگهداری آن پایدار باشد زیرا قند از رشد باکتری هایی که باعث فساد و مسمومیت غذایی می شوند جلوگیری می کند.
شیر تغلیظ شده شیرین یکی از مواد پخت و پز است، از جمله کلوچه ها و کیک هایی مانند براونی، پای، و برای تهیه آب نبات، فاج، پودینگ، رویه خامه ای کیک یا شیرینی و حتی بستنی استفاده می شود.
تفاوت شیر تبخیر شده و شیر تغلیظ شده ی شیرین چیست؟
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !