امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرر تهیه ی ترشی انار و لبو
#1
[عکس: 526210f5d001.jpg]
مواد لازم :
لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد
سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ
انار دانه شده : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
طرز تهیه :
لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.
‬نکات :
1 - اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
2 - میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
Tongue ترشی انبه arom 3 248 ۱۴-۰۷-۰، ۰۸:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان