امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه بیسکویت جو رژیمی
#1
با مصرف غذاها و نوشیدنی های رژیمی، متابولیسمتان را بـالا بـرده و کالری بسوزانید.میزان کالری مواد غذایی اهمیت زیادی دارد و هیچ چـیز را نمی‌توانید جایگزین یک رژیم غذایی متعادل و برنامه ورزشی منظم کنید.

زمان پخت و آماده سازی بیسکویت جو (رژیمی) : ۱ ساعت
مواد لازم برای تهیه بیسکویت جو (رژیمی) :

آرد گندم ۱۷۵ گرم
جوی پرک پودر شده ۲۵ گرم
نمک نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
کره یا مارگارین ۷۵ گرم
شکر ۴۰ گرم
شیر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه بیسکویت جو (رژیمی):

آرد گندم و پودر جوی پرک را با هم مخلوط کرده و نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم . کره را قطعه قطعه کرده و بهمراه شکر به مخلوط آرد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم . سپس شیر را کم کم اضافه و ورز می دهیم . در آخر عسل را اضافه کرده و بهم می زنیم و به خمیر نیم ساعت استراحت داده تا دیگر به دست نچسبد.

روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز میکنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل چرب شده خمیر قالب زده بیسکویت را قرار می دهیم و سینی بیسکویت رژیمی را در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.(بهتر است خمیر بیسکویت را که در سینی فر چیده شده را با چنگال چند سوراخ کرده و بعد در فر گذاشته شود ) بعد از پختن بیسکویت های جو آن ها را روی توری سیمی گذاشته تا خنک شود.
[عکس: 85875505027359354516.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خیلی عالی بود. اگر امکان دارد در مورد بیسکویت رژیمی استویا هم مطلب بزارید و آمزوش تهیه رو بگید.
https://below.ir/product-category/biscuits/
پاسخ
سپاس شده توسط: minaa ، minaa


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 906 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 860 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
دخترشب (۰۶-۰۷-۰, ۰۷:۲۴ ب.ظ)، minaa (۰۵-۰۶-۹۹, ۱۱:۳۱ ق.ظ)، parisa98 (۰۵-۰۶-۹۹, ۱۰:۳۸ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان