امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ترشی لیته
#1
ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه ی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است.
برترین ها: ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه ی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است. ترشی لیته را به چند صورت تهیه می‌کنند که ما سه مدل آن را برایتان آورده ایم. امیدواریم از تهیه ی این ترشی های خوشمزه لذت ببرید.
 
ترشی لیته انبه

مواد لازم:
  • انبه درشت: 2 عدد
  • تمر هندي: 1 بسته
  • سركه: 1 پیمانه
  • فلفل قرمز و دارچين: 1 قاشق چايخوری
  • سياه دانه: 2 قاشق مرباخوري
  • تخم گشنيز آسياب شده: 2قاشق غذاخوري
  • نمک
 
[عکس: 1565508_768.jpg]
 
طرز تهيه:

1. ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم.

2. سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم.

3.در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.
 
 
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
ترشی لیته گوجه فرنگی
مواد لازم:
  • بادنجان: 600 گرم
  • گوجه فرنگی: 750 گرم
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • سرکه قرمز: 1 پیمانه
  • هویج (نگینی خردشده): 1 پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): 3 عدد
  • سیر (خردشده)ک 3 حبه
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • سیاه دانه: 1 ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: 1 پیمانه
 
[عکس: 1565511_112.jpg]
طرز تهیه:

1. پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

2. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

3. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

4. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت 3 روز در دمای محیط و 10 روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.
 
 
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
ترشی لیته با بادمجان کبابی و گل کلم
مواد لازم:
 
  • بادمجان: ۵ عدد
  • گل کلم: نصف ۱ عدد کوچک
  • هویج: ۲ عدد
  • سبزی ترشی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری که شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع است
  • سیر: ۳ حبه
  • فلفل سبز تند: ۱-۲ عدد
  • سیاه دانه: نصف قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سرکه ۱ لیتر ( ۴ لیوان )
[عکس: 1565512_606.jpg]
طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان ها را روی گاز , منقل یا داخل فر کباب کنید . سپس آن ها را کنار گذاشته تا خنک شود و پوست آن ها را کاملا بگیرید .

2. بادمجان ها را ساتوری کنید و کنار بگذارید تا آب آن ها خارج شود .

3. هویج را پوست گرفته و خیلی ریز خرد کرده یا رنده کنید .

4. گل کلم ها را هم بعد از شستن خیلی ریز و ساتوری کنید و کنار بگذارید تا رطوبتش گرفته شود .

5. سبزی ترشی, سیر و فلفل را هم به همین صورت ساتوری کنید و سپس همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و زردچوبه، نمک و سیاه دانه را به آن اضافه کرده . در آخر سرکه را آرام به مواد اضافه کنید دقت کنید که ترشی نباید آبکی و خیلی شل باشد .

6. ترشی را در شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید و مدت ۷ تا ۱۰ روز اجازه بدید که مزه ها ترکیب شده و ترشی جا بیفته .

نکته:

بعد از شستن تمامی مواد اجازه دهید تا آن ها کاملا خشک شود و رطوبتش گرفته شود در غیر این صورت باعث کپک زدن ترشی می شود .

شما می توانید بعد از شستن و آماده سازی مواد تمامی سبزیجات را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید .
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
ظاهرشون که قشنگ نیس xcvb
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 908 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 860 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
Tongue ترشی انبه arom 3 251 ۱۴-۰۷-۰، ۰۸:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
3 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۱-۱۱-۹۶, ۰۹:۵۵ ق.ظ)، taranomi (۱۱-۱۱-۹۶, ۱۰:۴۱ ق.ظ)، author (۱۱-۱۱-۹۶, ۱۱:۴۴ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان