۰۲-۱۰-۹۴، ۱۰:۲۹ ب.ظ
.
.
ترش شامی :
مواد لازم ؛
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آب غوره نصف پیمانه پلوپز
آب ۱ لیتر
کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می کنیم.
توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود.
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.