امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خمیر پیتزا ی خونگی و آسون
#1
چیزهایی که در تهیه این خمیر مهم هست که رعایت بشه مخمر هست و میزان آبی که مصرف میکنین و همچنین رعایت اندازه هایی که داده شده. مخمر رو باید ۱۵ دقیقه در آب گرم با در بسته بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و عمل نکرد یعنی مخمرتون خرابه و قابل استفاده نیست. برای اطلاعات بیشتر به مطلب خمیر مایه مراجعه کنید.

آرد و نمک و شکر رو باهم الک میکنیم و روغن رو به مخلوط اضافه میکنیم. مخمری رو که عمل کرده بود اضافه میکنیم و آبی یا شیری رو که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم. البته گرماش باید به قدری باشه که دستتون رو نسوزونه. حدود ۵۰ تا ۶۰ درجه باشه کافیه. در این مرحله که آب یا شیر رو کم کم اضافه میکنین، باید با یک دست مخلو رو هم بزنین، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشه به آرد بستگی داره و ثابت نیست. آب یا شیر رو اونقدری اضافه کنین که چسبنده نشه. برای اطمینان بهتره اول یک پیمانه آب رو بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه رو قاشق قاشق اضافه کنین. بعد خمیر رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین. هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاد. خمیر رو در ظرف چرب شده ای بذارید و روش رو بپوشونید و یک ساعت در جای گرم قرار بدین تاد ور بیاد و حجمش دوبرابر بشه.


[عکس: %D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8...00x231.jpg]
خمیر پیتزا



نکته برای ترد شدن خمیر پیتزا:

اگر میخواید خمیر تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد. اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر تردتر میشه. اکثر رستورانها هم خمیر پیتزا رو از شب قبل آماده میکنن و در یخچال میگذارن.
شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.

وقتی هم که خواستید خمیر رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه. فقط توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه.




[عکس: %D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8...00x300.jpg]
خمیر پیتزا
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مرسی گلم ...
حتما حتما ،امتحانش میکنم aao
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
(۰۷-۰۳-۹۳، ۰۱:۳۲ ب.ظ)v.a.y نوشته: مرسی گلم ...
حتما حتما ،امتحانش میکنم aao

ای وای وانیا این اون خمیری نبود که بهت گفته بودم

دوتا دستور خمیر بود ، اونی که خوب در میامد ونذاشتم ، این یکی رو گذاشتمtwolasna

ولی اون یکی رو حتما میذارم بهت خبرشو میدمxcvk
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
(۰۷-۰۳-۹۳، ۰۵:۲۶ ب.ظ)sadaf نوشته:
(۰۷-۰۳-۹۳، ۰۱:۳۲ ب.ظ)v.a.y نوشته: مرسی گلم ...
حتما حتما ،امتحانش میکنم aao

ای وای وانیا این اون خمیری نبود که بهت گفته بودم

دوتا دستور خمیر بود ، اونی که خوب در میامد ونذاشتم ، این یکی رو گذاشتمtwolasna

ولی اون یکی رو حتما میذارم بهت خبرشو میدمxcvk

ای جانم ...asna
فک کن ، همین امروز درستش میکردم ...dfgh
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
(۰۷-۰۳-۹۳، ۰۶:۰۸ ب.ظ)v.a.y نوشته:
(۰۷-۰۳-۹۳، ۰۵:۲۶ ب.ظ)sadaf نوشته:
(۰۷-۰۳-۹۳، ۰۱:۳۲ ب.ظ)v.a.y نوشته: مرسی گلم ...
حتما حتما ،امتحانش میکنم aao

ای وای وانیا این اون خمیری نبود که بهت گفته بودم

دوتا دستور خمیر بود ، اونی که خوب در میامد ونذاشتم ، این یکی رو گذاشتمtwolasna

ولی اون یکی رو حتما میذارم بهت خبرشو میدمxcvk

ای جانم ...asna
فک کن ، همین امروز درستش میکردم ...dfgh

اونوقت حسابی شرمنده میشدمgla

نهایتا خراب میشد باهم کلی میخندیدیمxcvb
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
بابا بالاخره این خمیرو درست کنیم یا نهههههههههههه dfgh
منم دستور تهیه یه خمیر خوب میخوام zaps
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
(۰۹-۰۳-۹۳، ۱۰:۱۰ ب.ظ)لیلی نوشته: بابا بالاخره این خمیرو درست کنیم یا نهههههههههههه dfgh
منم دستور تهیه یه خمیر خوب میخوام zaps

لیلی جون این دستورش خیلی خوب در میاد Tongue

http://forum.iranroman.com/showthread.ph...#pid316024
بازنده میگه میشه اما سخته
برنده میگه سخته اما میشه


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 903 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان