۰۵-۱۲-۹۹، ۱۱:۴۳ ق.ظ
خورش بادمجان از دسته غذاهای خوشمزه سنتی است که اکثر افراد این غذا را دوست دارند. خورش بادمجان بسته به سلیقه و ذائقه غذایی افراد با گوشت قرمز و مرغ طبخ میشود.
وبسایت کاغذرنگی - فریماه داورپناه: بیشک برای شما هم اتفاق افتاده که برای سرو یک غذای متفاوت در مهمانیها و مراسمات خاص، دنبال یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی باشید؛ خورش بادمجان از دسته غذاهای خوشمزه سنتی است که اکثر افراد این غذا را دوست دارند. خورش بادمجان بسته به سلیقه و ذائقه غذایی افراد با گوشت قرمز و مرغ طبخ میشود. برای آموزش طرز تهیه خورش بادمجان با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳۰۰ گرم گوشت قرمز
- ۶ عدد بادمجان
- ۲ یا ۳ عدد گوجهفرنگی
- ۲ عدد پیاز متوسط
- یک عدد لیمو عمانی یا یک قاشق مرباخوری پودر لیمو عمانی/ چند عدد دون غوره یا آب آبغوره
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل قرمز
- روغن مایع
- ۱ قاشق غداخوری زعفران دم کرده (اختیاری)
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !