۲۲-۰۴-۹۶، ۰۲:۲۹ ب.ظ
ماهنامه سفره ایرانی: شاید در غذا درست کردن مبتدی باشید، اما دلیل نمی شود اعتماد به نفس تان را از دست بدهید و سراغ غذاهای حرفه ای نروید. با این رسپی ها که به شما آموزش داده ایم، متوجه می شوید که درست کردن غذاهای درست و حسابی، آنقدرها هم سخت نیست.
چیکن پارمزان راضیه عمادی
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. سینه های مرغ را شسته و به صورت افقی برش دهید.
2. آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی خشک کنید و نمک و فلفل بزنید.
3. کراست دور نان های تست را جدا کرده و آنها را به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان تست و پنیر پارمزان را در غذاساز بریزید و حدود 30 ثانیه مخلوط کنید.
4. سینه های مرغ را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس آنها را در تخم مرغ زده شده فرو کنید. در آخر آنها را به مخلوط نان و پنیر پارمزان آغشته کنید.
5. سینه های مرغ را روی پنجره توری بچینید و حدود 10 الی 15 دقیقه کنار بگذارید. روغن زیتون را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. سینه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید.
چیکن پارمزان راضیه عمادی
مواد لازم:
- سینه مرغ (بدون استخوان): 4 عدد
- نان تست: 8 عدد
- پنیر پارمزان (رنده شده): یک دوم پیمانه
- آرد: سه چهارم پیمانه
- تخم مرغ (درشت): 2 عدد
- فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
1. سینه های مرغ را شسته و به صورت افقی برش دهید.
2. آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزی خشک کنید و نمک و فلفل بزنید.
3. کراست دور نان های تست را جدا کرده و آنها را به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان تست و پنیر پارمزان را در غذاساز بریزید و حدود 30 ثانیه مخلوط کنید.
4. سینه های مرغ را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس آنها را در تخم مرغ زده شده فرو کنید. در آخر آنها را به مخلوط نان و پنیر پارمزان آغشته کنید.
5. سینه های مرغ را روی پنجره توری بچینید و حدود 10 الی 15 دقیقه کنار بگذارید. روغن زیتون را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. سینه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید.