امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه رول ماهی
#1
[عکس: fo2090.jpg]
مواد لازم :
[align=START] فیله ماهی3 عددرنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری دلخواهجعفری برگ شده1 پیمانه کنجد و بذر کتان1 قاشق مرباخوری دلخواه سیر تازه 1 حبهپودر پنیر پارمژان1 قاشق غذاخوری دلخواهآرد1 قاشق غذاخوریکورن میل4 قاشق غذاخوریسماق1 قاشق مربا خوریمایونز رقیق شده در آبلیمودلخواهنمک و فلفلبه مقدار لازمپنیر چدار اولد برای تزییندلخواه
[align=START] [/align]
طرز تهیه :
برگهای خرد نشده جعفری ، سیر رنده شده ، سماق ، نمک و فلفل ، پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید ( موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک). کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب بشند .
[عکس: fo2091.jpg] [عکس: fo2092.jpg] [عکس: fo2093.jpg]
فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید) . حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید.حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است . در این مرحله کمی با ظرافت و آروم کار کنید . از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید .خیلی راحته نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید .
[عکس: fo2094.jpg] [عکس: fo2095.jpg] [عکس: fo2096.jpg]
در ظرفی ترکیبات ارد رو با هم مخلوط کنید ( آرد ، کورن میل ، پودر پنیر، نمک و فلفل) می تونید از هرترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید . .حالا با دو دست ، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید ( میتونید به جای ان از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید). ماهی رو آرد بزنید . برای اینکار از دوقاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف ارد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اطراف اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره .

[عکس: fo2097.jpg] [عکس: fo2098.jpg] [عکس: fo2099.jpg]
در ظرف پختتون کمی روغن بریزید . مثل عکس روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار میدید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) . رول ها را با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید. یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد بمدت 30 دقیقه بپزید.
[عکس: fo2100.jpg] [عکس: fo2101.jpg] [عکس: fo2102.jpg]
بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیارید و آلومینیم را بردارید ( بوی عطرش رو هم استشمام کنید.عالی … ) . اگر مایل بودین کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید ( من از پنیر چدار اول استفاده کردم) در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه ، که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه .

[عکس: fo2103.jpg]
[عکس: fo2104.jpg]
رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید . غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسونیه . توضیحات من طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحته .
[عکس: fo2105.jpg]
[عکس: fo2106.jpg]
[عکس: fo2107.jpg]
[عکس: fo2108.jpg] نوش جان


[/align]
آرامش چیست  ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و  اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه  هایت سر شار از بوی خدا  . . .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان