۲۵-۰۶-۹۲، ۰۹:۰۷ ق.ظ
این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :
برنج
3 لیوان
شوید پاك شده و خرد شده
200 گرم
ماهی شور متوسط
1 عدد متوسط
كشمش
1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی
1 قاشق سوپخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پیاز داغ
1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.
سپس ماهی را تمیز كرده و تكه تكه كنید و در آب كش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب كش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
نكته :
می توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم كنید.