امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه شور ماهی پلو
#1
این غذا از غذاهای جنوب ایران است.
مواد لازم :
برنج
3 لیوان
شوید پاك شده و خرد شده
200 گرم
ماهی شور متوسط
1 عدد متوسط
كشمش
1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی
1 قاشق سوپخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
پیاز داغ
1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.
[عکس: 1c947b3c37.jpg]
سپس ماهی را تمیز كرده و تكه تكه كنید و در آب كش بگذارید.
[عکس: 776ac0ae9b.jpg]
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آب كش بپزید.
[عکس: 8eae92aa71.jpg]
[عکس: c1fd83e975.jpg]
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
[عکس: af0566a9e9.jpg]
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
[عکس: 85d89a3341.jpg]
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
[عکس: 5f7f0e6ad8.jpg]
[عکس: 0a4e2d1564.jpg]
نكته :
می توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم كنید.
[عکس: 7385ad1963.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان