۲۲-۰۵-۹۳، ۱۲:۱۸ ب.ظ
[highlight=#f9f9f9]محلی : خطه جنوبآماده سازی : 60 دقیقهپخت : 45 دقیقهمواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :میگو600 گرمگشنیز خرد شده400 گرمشنبلیله خرد شده50 گرمسیر خرد شده5 عددپیاز متوسط خرد شده2 عددتمر هندی صاف شدهنصف یک بسته ( 1 لیوان )ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه )به میزان لازمرب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوریطرز تهیه :ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.[/highlight]