۱۲-۰۸-۹۳، ۱۲:۵۰ ب.ظ
مواد لازم
آرد 1 کیلو
شکر15 گرم
نمک12 گرم
روغن10 گرم
بهبود دهنده5 گرم
خمیر مایه20 گرم
آب550 تا 600 گرم
کنجدبه میزان کافی
طرز تهیه :
ابتدا آرد، نمک، شکر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم.
سپس آب را کم کم می ریزیم تا خمیر تشکیل شود .
به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم و بعد روغن را اضافه می کنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم.
خمیر را چانه گیری می کنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می کنیم و اجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد.
بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده کنیم و روز آن کنجد هم بپاشیم .
فراموشی سخت است
گاهی زمانی فراموش می شود که عقل خاموش باشد
گاهی زمانی فراموش می شود که عقل خاموش باشد