امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه نان همبرگر در خانه
#1
[عکس: a0655520271014102a.jpg]


[b]مواد لازم :

آرد : 3 پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
بهبود دهنده : نصف قاشق مربا خوری
خمیر مایه : 1 قاشق سس خوری
شکر : 1 قاشق مربا خوری
آب ولرم : 1 پیمانه

روش تهیه :
در یک ظرف بلور مایه خمیر رو با شکر مخلوط کرده و بعد آب ولرم اضافه کنید و با یک قاشق غیر فلزی کمی هم بزنید و روی اون در بذارید و در محیط گرمی قرار بدین تا پف کرده و عمل بیاد .


[عکس: a1255520271014102a.jpg]





[عکس: a2755520271014102a.jpg]





[عکس: a3855520271014102a.jpg]





سپس روغن ، تخم مرغ ، مایه خمیر و مخلوط آرد و بهبود دهنده را مخلوط کرده و در آخر نمک می ریزیم و بمدت 10 دقیقه ورز می دیم .


[عکس: a4655520271014102a.jpg]









[/b]
[b]نکته : اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید . دقت کنید که اضافه کردن زیاد آرد باعث سفتی نان خواهد شد .[/b]
[b]نکته : در صورتی که به دستتان می چسبد می توانید دستتان را کمی چرب کرده و ورز بدین .[/b]

[عکس: a5365520271014102a.jpg]

[b]نکته : دقت کنید که سطح خمیر باید مثل تصویر پایین صاف و یکدست شود .[/b]
[عکس: a6365520271014102a.jpg]

بعد بمدت یک ساعت و نیم بهش استراحت می دیم تا حجم آن دو برابر بشه .فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .از خمیر گلوله هایی برداشته و در دست گلوله می کنیم و در سینی چرب شده قرار می دیم . بین نانها حتما فاصله بذارید .
[b]نکته : چونه ها را می توان به شکل نان همبرگر یا نان باگت فرم داد .[/b]
[عکس: a7865520271014102a.jpg]

[عکس: a8565520271014102a.jpg]

روی چونه ها را چرب کنید ( خیلی آرام تا پفشان نخوابد ) .
[عکس: a9865520271014102a.jpg]

[عکس: a01165520271014102a.jpg]

مجددا" بمدت 30 دقیقه استراحت بدین .روی خمیرها نایلون بکشید .
[b]نکته : می توان روی خمیرها سفره قرار داد تا محیط گرم و مرطوبی داشته باشند ، بشرطی که وزن سفره روی خمیر نیفتد و گرنه پف آنها می خوابد . درصورتیکه بتوانید بخار گرمی هم به زیر سفره هدایت کنید کیفیت نانها بهتر خواهد شد .[/b]
[عکس: a11165520271014102a.jpg]

بعد روی نانها کنجد می پاشیم .
[عکس: a21465520271014102a.jpg]


سپس در طبقه بالای فر و با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید .
[b]نکته :
موقع قرار دادن خمیرها در فر ؛ در سینی لعابی فر که طبقه پایین قرار دارد یک لیوان آب بریزید تا ایجاد بخار نماید .
این مقدار خمیر تقریبا 7 چونه به ما می دهد .
بهتره چونه ها را وزن کنید تا همگی هم اندازه باشند .
[/b]




[عکس: a31575520271014102a.jpg]








فراموشی سخت است
گاهی زمانی فراموش می شود که عقل خاموش باشد
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  حال و هوای کافه در خانه؛ ماسالا صنم بانو 2 189 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان