امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه و آموزش کیک یخچالی
#1
[عکس: 23208724365499673798.jpg]
مواد لازم [عکس: 2.gif]من خودم تا حالا این مدلی درست نکردم)

آرد ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک پیمانه
شیر دو پیمانه
بیسکویت به مقدار لازم
موز در صورت تمایل

طرز تهیه:

اول نصف شیر رو با آرد مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
نصف دیگه شیر رو با نشاسته باز میکنیم.
مخلوط آردی + مخلوط نشاسته ای + شکر رو روی حرارت میزاریم تا مثل فرنی بشه. اگه دوست داشته باشید اسانس داشته باشه میتونید در آخر موقع خاموش کردن بهش اضافه کنید.
وقتی مثل فرنی شد آماده است. میزاریم سرد بشه و بعد لایه لایه با بیسکویت میچینیمش. یک لایه کرم و یک لایه بیسکویت و تا آخر. میتونید ما بین لایه ها یک لایه موزی داشته باشید.
این دستور رو از به خانه بر میگردیم یاد گرفتم.(اینم گفتم که به کپی رایت احترام گذاشته باشم[عکس: 032.gif](بابا احترام[عکس: 032.gif]خانوم))
خوب در نهایت من یک موضوع رو تکرار کنم. شیرینی و مزه کاملا به ذائقه افراد بستگی داره. از درست کردن تست های جدید نترسید . ولی بدونید ممکنه خیلی مزه ها از نظر من خوب باشه و از نظر بقیه بد! پس همیشه دسرها رو بچشید! شیرینی و تلخیشونو!
اگه شیرینیش کم باشه با شکر و عسل و یا کارامل میتونید شیرینش کنید و اگه شیرینیش زیاد بود شکلات تلخ یا پودر کاکائو و یا درست کردن یک مخلوط کم شیرین و قاطی کردن با این مواد و یا متناسب با دستور استفاده از خامه ی شیرین نشده در آخر کار و …..
پس راه های زیادی داریم تا به طعم دلخواهمون برسیم. علاوه بر ذائقه کیفیت مواد اولیه هم خیلی مهمه. مثلا آرد خودش هزار جور مزه داره. همه آرد هستند اما یکی مرطوبتره و یکی خشکتر و یا یکی طعم شیرین داره.یکی بد بو و یکی بوی شیرینی میده و ….
هم با تکرار دستتون میاد.ممنونم که نسبت به دستور ها پیگیر هستید و همشون رو امتحان میکنید.
در رابطه با پودر کاکائو که مجدد سوال شده بود باید بگم من شخصا از هرشیز استفاده میکنم. ولی اگه پیدا نکردید میتونید از انواع ایرانی که کیفیت اونها یک پنجم هرشیزه استفاده کنید . مارک فرمند باز بهتر از بقیه است. مارک نستله هم بد نیست.
میتونید از قهوه فروشی ها هم انواع باز اونو تهیه کنید. ولی شرط کنید که خوب باشه[عکس: 111.gif]

یک روش تنبلونگی!!!!!
میتونید از دسر وانیلی دکتر اوکتر یا انواع دسرهای وانیلی یا کارملی موجود در بازار یا حتی شکلاتیشون استفاده کنید. این روش حسن دومشم اینه که از نظر مزه خوب از آب درمیاد. دسر رو با توجه به دستور روی جعبه درست کنید و وقتی کمی سرد شد مابین بیسکویت ها بریزید. . یادتون باشه مقدار شیر دسر رو کمی کمتر از مقدار ذکر شده بریزید.

منبع:خاتون آنلاین
رمز شب ...!
دوست دارم هایت هست
این را که بگویی
خوابم می برد
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
من این کیک رو درست میکنم
واقعا خوشمزه میشهmara
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
بـــه بـــه
چه خوشمززهmaraieir
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 908 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue کیک خیس شکلاتی arom 2 661 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 860 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
7 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۱۴-۰۸-۹۴, ۰۲:۲۱ ب.ظ)، ~mahdis~ (۱۵-۰۶-۹۴, ۰۳:۵۸ ب.ظ)، hadis hpf (۱۵-۰۶-۹۴, ۱۲:۵۵ ب.ظ)، mania (۱۴-۰۸-۹۴, ۰۲:۲۵ ب.ظ)، zoha. (۱۴-۰۸-۹۴, ۰۴:۵۶ ب.ظ)، زمرد (۱۳-۰۹-۹۴, ۰۸:۳۵ ب.ظ)، یاسمن 123 (۰۳-۰۲-۹۶, ۰۶:۲۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان