امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پودینگ قهوه؛ دسر معروف انگلیسی
#1
یکی از دسر‌های معروف انگلیسی پودینگ است که در بسیاری از کشور‌ها شناخته شده است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ قهوه که یکی از محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین انواع پودینگ است را آموزش دهیم.
مجله دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: یکی از دسر‌های معروف انگلیسی پودینگ است که در بسیاری از کشور‌ها شناخته شده است. پودینگ‌ها تنوع زیادی دارند که در مراسم مختلف تهیه و سرو می‌شوند و بسیار محبوب هستند. دسر پودینگ قهوه یکی از دسر‌های محبوب در کشور‌های اروپایی است که بعد از صرف غذا سرو می‌کنند. ترکیب طعم قهوه و موز در این پودینگ در کنار بافت خامه‌ای و لطیف آن، تجربه‌ای بسیار لذت‌بخش را از یک دسر برای شما می‌سازد. شما می‌توانید این دسر را به تنهایی یا همراه با یک نوشیدنی گرم مثل یک فنجان اسپرسو میل کنید و لذت ببرید.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ قهوه که یکی از محبوب‌ترین و قدیمی‌ترین انواع پودینگ است را آموزش دهیم.
[عکس: 2520835_436.jpg]
مواد لازم برای ۵ نفر
  • بیسکوییت مادر یا پتی‌بور: ۳ بسته
  • شیر: ۲ پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • موز: ۲ عدد
  • خامه‌ی صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • کره: ۲۵ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
  • نشاسته‌ی ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • قهوه غلیظ: یک چهارم پیمانه
  • زرده‌ی تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
[عکس: 2520836_922.jpg]

طرز تهیه پودینگ
۱. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر، نشاسته‌ی ذرت و کمی از شیر در یک قابلمه ریخته و با همزن دستی مخلوط کنید.
[عکس: 2520837_892.jpg]
۲. حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مابقی شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که هیچ گلوله‌ای از نشاسته‌ی ذرت در مایه‌ی پودینگ باقی نماند.
[عکس: 2520838_926.jpg]
۳. بعد از ۲۰ دقیقه، مایه‌ی پودینگ مانند تصویر غلیظ شده است و رد همزن روی آن باقی ماند. آن را از روی حرارت بردارید.
[عکس: 2520839_732.jpg]
۴. وانیل و کره را به به مایه‌ی پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.
[عکس: 2520840_442.jpg]
۵. کمی از مایه‌ی پودینگ را به پنیر خامه‌ای اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس به همراه قهوه‌ی غلیظ خنک شده و خامه، به مایه‌ی پودینگ اضافه کنید و هم بزنید.
[عکس: 2520841_191.jpg]
۶. مایه‌ی پودینگ حاضر شده، بیسکوییت‌های پودر شده، موز خرد شده و به دلخواه شکلات رنده شده و گردو خرد شده را حاضر کنید.
[عکس: 2520842_721.jpg]
۷. حالا به ترتیب پودر بیسکوییت، موز، گردو، شکلات، و مایه‌ی پودینگ را لایه لایه در ظرف سرو بریزید. در صورتی که مایل بودید دسر را در یک ظرف سرو کنید به یک قالب ۲۰*۲۰ نیاز دارید و دقت کنید که در آن صورت بیسکوییت را پودر نکنید.
برای نتیجه و طعم بهتر، پودینگ‌ها را از شب قبل آماده کنید و در یخچال نگه دارید.
[عکس: 2520843_326.jpg]
۸. نوش جان.
[عکس: 2520844_311.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط: sadaf ، sadaf


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 892 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue دسر سوهان بستنی arom 2 221 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 856 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۰۸-۱۱-۹۹, ۰۱:۵۵ ب.ظ)، صنم بانو (۰۸-۱۱-۹۹, ۱۰:۵۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان