امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پیاز سوخازی
#1
[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%88%D8...%8C%29.jpg]مواد لازم :
آرد 2 لیوان
ماالشعیر حدودا 350 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 4/1 پیمانه
پیاز درشت حدااقل 4 عدد
نمک بمیزان لازم

طرز تهیه :

در کاسه ایی آرد و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن و ماالشعیر را اضافه کنید بهتر است به این خمیر مدت یک ساعت استراخت دهید . حال پیاز ها را اماده کنید انها را به حلقه ایی حدودا یک سانتی برید و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنید بهتره بخش های مرکزی پپاز رو که تبدیل به دایره های کوچک می شوند رو استفاده نکنیم و برای امور دیگری مثل سالاد و غیره استفاده کنید روغن را داغ کنید اگر از سرخ کن استفاده می کند ان را روی دمای 175 درجه تنظیم کنید . در کاسه ایی دیگر سفیده ها ی تخم مرغ را حسابی بزنید تا کاملا کف بکنند و از کاسه بیرون نریزند این مخلوط سفیده را با مخلوط اردی مخلوط کنید و خیلی سریع کار کنید حلقه های پیاز را درون خمیر قرار دهیم به کمک یک چنگال ان ها را درون روغن بگذارید هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف روغن خود استفاده کنید از روغن خارج نموده در آبکش بگذارید تا روغنش بره بعد نوش جان کنید.
هرگز از تلاش برای به دست آوردن آنچه در طلبش هستید دست نکشید

صبر کردن سخت است اما حسرت،مشکل تر
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 892 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 856 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 187 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
خانوم معلم (۱۹-۱۰-۹۴, ۱۰:۴۹ ب.ظ)، MAHYAR26 (۱۹-۱۰-۹۴, ۱۱:۰۱ ب.ظ)، فائزه 2 (۲۰-۱۰-۹۴, ۰۲:۴۹ ب.ظ)، محبوب (۲۰-۱۰-۹۴, ۱۲:۰۹ ب.ظ)، دخترشب (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۵:۳۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان