امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه پیراشکی شویدی
#1
مجله سرآشپز - بهار اسدی: پیراشکی غذایی خوشمزه و مناسب جشن تولد ها و مسافرت و پیک نیک است. در اینجا طرز تهیه پیراشکی شویدی را آموزش میدهیم.

مواد مورد نیاز
 
  • آرد (الک شده): 4.5 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر ولرم: 1 پیمانه
  • پودر خمیر ترش: 1 ق چ
  • شکر: 1 ق چ
  • نمک: 2 ق چ
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم
  • شوید (خشک شده): 3 ق س
  • کنجد: به میزان لازم
  • پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • فیله مرغ (خردشده): 5 عدد
  • پنیر موتزارلا (ورقه ای): 100 گرم
  • قارچ (خردشده): 250 گرم
  • سس قرمز: 2 ق س
  • فلفل دلمه ای قرمز (خلالی خردشده): یک دوم عدد
  • فلفل: 1 ق چ
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • پودر سیر: 1 ق چ
  • پودر کاری: 1 ق چ
 
[عکس: 1547319_951.jpg]
روش پخت
 
 
1. 1 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از چنگالی بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود. بعد شیر ولرم را به آن افزوده و با همزن دستی مخلوط کنید.
2. پودر خمیر ترش، یک دوم پیمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس به مدت 10 دقیقه در محیط گرم بگذارید تا استراحت کند. بعد آن را به مخلوط شیر بیفزایید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آرد و 1 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را به تدریج به مخلوط شیر اضافه کنید. بعد یک دوم پیمانه روغن مایع را بریزید. بعد دوباره بقیه مخلوط آرد را به تدریج افزوده و ورز دهید تا مواد جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد.
3. شوید را به خمیر اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آن را ورز دهید. بعد خمیر را جمع کرده و درون ظرف پلاستیکی دردار چرب شده با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع قرار داده و به مدت 45 دقیقه استراحت دهید.
4. برای تهیه مواد درونی: مقداری روغن درون تابه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس فیلم مرغ، بقیه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری و قارچ را به آن اضافه کرده و تفت دهید. بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
5. با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی به قطره 0.5 سانتی متر باز کنید و با کاتر (یا لیوان) برش بزنید، بعد به وسیله قاشقی مقداری از مواد درونی آماده شده را روی آن بگذارید. سپس روی آن مقداری سس قرمز، یک تکه فلفل دلمه ای و یک ورقه پنیر موتزارلا قرار دهید. بعد دو طرف خمیر را به هم رسانده، با دست مرطوب دو طرف را به هم بچسبانید و با استفاده از چنگالی سر آن شیار ایجاد کنید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود).
6. برش های خمیر را با فاصله داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب و کاغذ روغنی انداخته شده، قرار دهید. بعد با استفاده از قلم مویی 1 عدد تخم مرغ (زده شده) روی آن مالیده و کنجد بپاشید.
7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
به به شوید
باید خوشمزه باشه
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
آی از شوید بدم میاد 
شیرینه Undecided
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
حالتای مختلف داره
تو بعضی غذاها خوشمزه اس
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
شوید خوبه
ن عالیه
من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که ناکس کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 899 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۰۳-۱۱-۹۶, ۰۱:۳۳ ق.ظ)، صنم بانو (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۵:۳۴ ب.ظ)، دخترشب (۰۲-۱۱-۹۶, ۱۱:۰۰ ب.ظ)، taranomi (۰۳-۱۱-۹۶, ۰۱:۰۳ ب.ظ)، author (۰۲-۱۱-۹۶, ۱۱:۰۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان