امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ژله تمشک
#1
ژله ی تمشک رو با الیوان آب جوش درست میکنیم بعدالیوان یخ میریزیم که شوک بهش واردبشه خوشرنگ ترمیشه و1قاشق غذاخوری بستنی سنتی برای مات کردن رنگ ژله اضافه می کنیم ودریخچال قرارمیدهیم تا ببنده وبعدنوش جان میکنیم

به دستور Iran بانو

[عکس: ot5avamtvfwekvwxs1ld.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خیلی جالب بود لیلی خانم .
من این شوک وارد کردن رو نمیدونستم!
ریزه کاری تو آشپزی حرف اول رومیزنه!
ممنونم از زحماتتون!
gggm
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
(۳۰-۰۵-۹۴، ۰۶:۱۲ ب.ظ)s-fatemeh نوشته: خیلی جالب بود لیلی خانم .
من این شوک وارد کردن رو نمیدونستم!
ریزه کاری تو آشپزی حرف اول رومیزنه!
ممنونم از زحماتتون!
gggm


اینا کار هم گروهیمه خانومی
Iran بانو بسیار با سلیقه و هنرمندن
بازم از کارهاشون میذارم
دستور کره قالبی هم کار ایشونه ، ساده و شیک
تو آموزشها گذاشتم تاپیکشو
[/highlight]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 908 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue ژله بستنی arom 0 128 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 860 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۳۰-۰۵-۹۴, ۰۶:۳۳ ب.ظ)، خانوم معلم (۳۰-۰۵-۹۴, ۰۶:۱۲ ب.ظ)، dokhtarehava (۳۰-۰۵-۹۴, ۰۷:۰۲ ب.ظ)، زمرد (۱۳-۰۹-۹۴, ۰۸:۴۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان