۱۵-۰۱-۰، ۱۰:۰۳ ق.ظ
امروز یک شیوهی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید.
وبسایت دونفره - نسترن کوهی: مرغ، یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزخونه اغلب ماهاست. با مرغ غذاهای متنوع و زیادی میشه درست کرد. امروز یک شیوهی پخت سینه مرغ رو بهتون آموزش میدم که خیلی سریع آماده میشه و در نهایت شما یک سینه مرغ پخته و آبدار دارید که میتونید اون رو در کنار انواع سبزیجات میل کرده و یا باهاش سالاد و ساندویچ درست کنید.
همچنین در خیلی از مواقع افراد بخاطر بیماری، رژیم خاصی دارن که باید از ادویه جات و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند، این یک غذای عالی پرهیزی هم هست. به نظر من که این شیوهی پخت از آبپز کردن خیلی بهتر و خوشمزه تره.
مواد لازم
همچنین در خیلی از مواقع افراد بخاطر بیماری، رژیم خاصی دارن که باید از ادویه جات و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند، این یک غذای عالی پرهیزی هم هست. به نظر من که این شیوهی پخت از آبپز کردن خیلی بهتر و خوشمزه تره.
مواد لازم
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- نمک و فلفل سیاه
- روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !