مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خامه غلیظ
2 فنجان (500 میلی لیتر)
100 گرم / 449 کالری
4 عدد
100 گرم / 147 کالری
شکر شیرینی پزی
1 فنجان (215 گرم)
100 گرم / 400 کالری
تمشک یخ زده
300 گرم
100 گرم / 26 کالری
بادام خرد شده
250 گرم
100 گرم / 612 کالری
تمشک
برای تزئین
100 گرم / 25 کالری
برای تزئین
100 گرم / 35 کالری
دستور تهیه نوگا سمیفردو :
*. ته و کناره های یک قالب فلزی کوچک شیرینی پزی به گنجایش (160 میلی لیتر) را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و کناره های کیسه را آویزان بگذارید.
*. از میکسر برقی برای هم زدن خامه در کاسه ای متوسط استفاده کنید تا خامه قوام بیاید.
*. از میسکر دیگری برای زدن تخم مرغ ها و شکر در کاسه ای بزرگ استفاده کنید و 4 دقیقه بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود.
*. خامه را به آن اضافه کنید و از قاشق فلزی بزرگی برای مخلوط کردن آن استفاده کنید.
*. تمشک ها را در کاسه ای بگذارید و با چنگال آنها را له کنید. حالا آنها را با بادام به مخلوط خامه اضافه کنید و ترکیب کنید.
*. سپس با قاشق از این مخلوط در قالب ها بریزید. قالب ها را روزی سینی بگذارید و روی آنها را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید.
*. 6 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. سپس از قالب ها درآورده و با تمشک و توت فرنگی تازه سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟