امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای ایتالیایی
#1


مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
خامه غلیظ
2 فنجان (500 میلی لیتر)
100 گرم / 449 کالری
4 عدد
100 گرم / 147 کالری
شکر شیرینی پزی
1 فنجان (215 گرم)
100 گرم / 400 کالری
تمشک یخ زده
300 گرم
100 گرم / 26 کالری
بادام خرد شده
250 گرم
100 گرم / 612 کالری
تمشک
برای تزئین
100 گرم / 25 کالری
برای تزئین
100 گرم / 35 کالری


*. ته و کناره های یک قالب فلزی کوچک شیرینی پزی به گنجایش (160 میلی لیتر) را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و کناره های کیسه را آویزان بگذارید.
*. از میکسر برقی برای هم زدن خامه در کاسه ای متوسط استفاده کنید تا خامه قوام بیاید.
*. از میسکر دیگری برای زدن تخم مرغ ها و شکر در کاسه ای بزرگ استفاده کنید و 4 دقیقه بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود.
*. خامه را به آن اضافه کنید و از قاشق فلزی بزرگی برای مخلوط کردن آن استفاده کنید.
*. تمشک ها را در کاسه ای بگذارید و با چنگال آنها را له کنید. حالا آنها را با بادام به مخلوط خامه اضافه کنید و ترکیب کنید.
*. سپس با قاشق از این مخلوط در قالب ها بریزید. قالب ها را روزی سینی بگذارید و روی آنها را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید.
*. 6 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. سپس از قالب ها درآورده و با تمشک و توت فرنگی تازه سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مواد لازم
میگو ۱ کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ماءالشعیر ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عع
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پس از اینکه میگو ها رو تمییز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیمو به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم.
سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم.
ماءالشعیر هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده و به نظر من بوی زخمش رو هم میگیره.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
در این دستور مرغ ابتدا سرخ شده سپس همراه با سبزیجات دیگر پخت می‌شود. پونه خشک در این روش پخت طعمی متفاوت به آن بخشیده است. در ادامه مطلب با مواد لازم و روش تهیه مرغ ایتالیایی آشنا می‌شوید.



[عکس: 201318144030a.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر:
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ 4 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری کره 25 گرم پیاز 1 عدد، مکعبی ریز شده فلفل دلمه سبز یا قرمز 1 عدد، مکعبی ریز شده سیر 2 حبه ریز شده رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب مرغ 1 تا 2 پیمانه پونه خشک 1 قاشق چای‌خوری نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین

طرز تهیه:
مرحله 1 - تکه های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله 2 - مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله 3 - رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله 4 - تکه های مرغ را به مخلوط بیفزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای 30 تا 35 دقیقه پخته شود تا آب خوراک کمی غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
برای تهیه و طبخ این غذا ابتدا فیله مرغ را چربی‌گیری کرده و قسمت‌های چرب و سفت گوشت را از آن جدا کرده و در سسی متشکل از خردل، خامه، روغن زیتون و برگ بو مزه‌دار کنید، مدت زمان لازم برای طعم‌دار شدن فیله مرغ دست‌کم شش ساعت است تا حسابی مواد وارد بافت گوشت شود.

[عکس: 0955864580925102a.jpg]
زمانی که می‌خواهید فیله مرغ را گریل کنید، باید حتما با کاردک یا قاشقک سس را از فیله جدا کنید تا باعث سوختن مرغ نشود، چراکه اگر خامه و خردل روی گوشت بماند و حرارت ببیند می‌سوزد درصورتی‌که هنوز لایه‌های میانی فیله صورتی و خام بوده و نپخته است.

مواد لازم:
  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: پنج عدد
  • گوجه فرنگی بزرگ: دو عدد
  • آرتیشو: به مقدار لازم
  • سیر: یک بوته کوچک
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد متوسط
  • روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • خامه: دو قاشق غذاخوری
  • سس خردل: دو قاشق غذاخوری
  • برگ بو: یک یا دو برگ
روش تهیه:

1. همزمان یک بوته کوچک سیر پوست‌کنده و شسته‌شده را به ریز‌ترین شکل ممکن رنده کنید و همراه فلفل دلمه‌ای که نگینی و کوچک برش خورده در کنار چهار تا پنج عدد قارچ متوسط که ساطوری خرد شده‌اند، ترکیب کنید. حالا دو عدد گوجه تازه و رسیده را که از قبل رنده کرده‌اید را به مواد اضافه کنید.

2. مواد مخلوط شده را روی شعله متوسط در ماهی تابه‌ای همراه روغن زیتون آرام و آهسته تفت ‌دهید. به‌خاطر داشته باشید که حرارت زیاد ارزش غذایی مواد اولیه مان را از میان می‌برد.

3. لطفا در این مرحله آرتیشو را به مواد در حال تفت دیدن اضافه کنید، آنقدر این حرارت دیدن و تفت دادن را ادامه دهید تا مایه نیمی از آب خود را از دست بدهد، سپس آسیاب فلفل و نمک دریایی به مقدار لازم به غذای‌تان اضافه کنید تا عطر و طعم دلخواه‌تان به دست بیاید.

4. اکنون فیله مرغ‌های گریل شده را در بشقاب کشیده و سس را به آرامی روی آن بریزید. چیکن ونیزی برای سرو کردن آماده است.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
اسپاگتی پای

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه

[عکس: 065786042391214102a.jpg]
مواد لازم

• 115 گرم اسپاگتی
• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد تخم مرغ همزده
• ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 225 گرم بیف یا سوسیس
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده
• 225 گرم سس گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آویشن
• روغن
• یک پیمانه پنیر سفید کم چرب
• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. اسپاگتی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.

2. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ و پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

3. در یک تابه متوسط، گوشت را با پیاز، فلفل سبز و سیر تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.

4. آنها را داخل ظرف پیرکس بریزید. اسپاگتی ها را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرند. پنیر سفید را روی آن بریزید. مخلوط گوشت را روی پنیرها بریزید و در آخر پنیر رنده شده موزارلا را اضافه کنید.

5. به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
کاپریس شکم‌پر

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان سرد شدن: 120 دقیقه

,بهترین خوراک‌ های ایتالیایی خوراک‌های ایتالیایی,اسپاگتی,آشپزی,غذاهای اروپایی


مواد لازم

• 4 عدد گوجه فرنگی کوچک
• ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری شکر
• 85 گرم پنیر موزارلا رنده شده
• ¼ پیمانه پیاز قرمز
• ¼ پیمانه ریحان تازه
• نمک دریایی
• فلفل سیاه

طرز تهیه

1. حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب بچینید.

2. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. 1.5 قاشق غذاخوری از آن را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.

3. در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
مینیسترونه کلاسیک

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

[عکس: 227786042391214102a.jpg]
مواد لازم

• 2 حبه سیر رنده شده
• یک عدد پیاز متوسط
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد فلفل دلمه ای زرد خرد شده
• یک عدد کدوسبز متوسط خرد شده
• 400 گرم آب گوشت
• یک قوطی کنسرو لوبیا
• 225 گرم لوبیا سبز خرد شده
• یک پیمانه پاستا
• ¼ پیمانه ریحان تازه ریز شده
• دو عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
• دو پیمانه برگ های اسفناج ریز
پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1. در یک قابلمه سیر و پیاز را داخل روغن داغ تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. فلفل دلمه ای، کدو، آب گوشت و دو پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. لوبیا را آبکش کنید و به همراه پاستا پخته شده داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید و بگذارید 10 تا 12 دقیقه نیم جوش بماند.

2. سپس گوجه فرنگی، اسفناج و ریحان تازه را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل بزنید و به همراه پنیر پارمسان سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
فتوچینی کاربناری

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه

[عکس: 318786042391214102a.jpg]
مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• ¼ پیمانه کره
• 4 ورقه ژامبون سرخ کرده
• 85 گرم ژامبون خرد کرده
• 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
• 1/3 پیمانه سرکه سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• یک عدد زرده تخم مرغ همزده
• دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 255 گرم فتوچینی
پنیر پارمسان رنده شده
• فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، پیاز را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید. سپس ژامبون ها را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید. 5 دقیقه مدام هم بزنید، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.

2. پس از جوشیدن، به تدریج زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.

3.فتوچینی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل کاسه بزرگی بریزید. روی آن سس بریزید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل پنیر پارمسان بیشتر و دانه های فلفل برای تزئین روی آن بپاشید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
پستو جنوا کلاسیک

• تعداد: ¾ پیمانه
• زمان تهیه: 20 دقیقه

[عکس: 432786042391214102a.jpg]
مواد لازم

• نصف پیمانه روغن زیتون
• دو پیمانه برگ های تازه ریحان
• نصف پیمانه دانه کاج
• نصف پیمانه پنیر پارمسان یا رومانو
• 3 تا 4 حبه سیر خرد شده
• پودر فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در غذاساز یا مخلوط کن، روغن، ریحان، دانه کاج، پنیر، سیر و نمک را با هم مخلوط کنید. در انتها فلفل سیاه را اضافه کنید تا کمی مزه دار شود.

2. این سس را می توانید تا یک یا دو روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
پِسکه ایتالیانو

• تعداد: 2 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 8 دقیقه

[عکس: 527786042391214102a.jpg]
مواد لازم

• یک پیمانه پاستا لوله ای
• 2 تکه ماهی سالمون یا ماهی تن (350 گرم)
• یک قاشق چایخوری ادویه کریول (گوجه فرنگی، فلفل و پیاز)
• یک پیمانه قارچ خرد شده
• 1/3 پیمانه سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری سس پستو ریحان
• یک قاشق غذاخوری آبلیمو
• دو قاشق چایخوری کیپر
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

1.در یک قابلمه متوسط، پاستا را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. دو طرف استیک های ماهی را نمک، فلفل و ادویه بزنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط پاستا، قارچ، سرکه، پستو، آب لیموترش و کیپر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. در یک تابه بزرگ، ماهی ها را داخل روغن زیتون سرخ کنید. هر طرف را یک دقیقه سرخ کنید کافی است. حرارت را کم کنید و مخلوط پاستا را داخل تابه بریزید. اجازه دهید بجوشد. روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه بگذارید نیم جوش باشد و سپس سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 907 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 459 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
Mary.b (۱۷-۱۰-۹۴, ۱۲:۲۶ ق.ظ)، فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۲۲ ب.ظ)، دخترشب (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۵:۳۸ ب.ظ)، یاسمن 123 (۱۴-۰۱-۹۶, ۰۹:۴۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان